life

#185

Dat ik op z’n tijd voor de pech geboren ben is wel een understatement. Hoezo dan? Nou vooruit.. een kleine greep uit mijn vakantie hoogtepunten:

In Costa Rica ging ik tijdens onze nachtelijke jungletocht in een mierennest staan (met allemaal van die gigantische oerwoud mieren). onze jungletourguide is zowat de hele nacht bezig geweest om me van al die mieren te ontdoen.

In Australië, ergens tussen Cairns en de Outback, werd ik met een bult op mijn hoofd wakker. Tot op heden is de oorzaak onbekend maar ik werd wel meteen naar het ziekenhuis vervoerd (ik had zo mee kunnen spelen in Star Trek, zo’n voorhoofd had ik).

IMG_0053

In Londen besloten ze te staken, draaaaaama.
In Perth maakte ik kennis met bedbugs en een aboriginal die me op straat aanviel (alsof die bedbugs nog niet ellende genoeg waren).

En ja.. zo kan ik serieus nog wel even doorgaan. Hoe ik op dit onderwerp kom? Ik heb weer pech, treinpech dit keer en ook dit is niet de eerste keer (wat uiteraard ook niet moeilijk is in Nederland).
Sinds ik niet meer naar school moet ontwijk ik treinen, want ik ben vaker ergens gestrand dan Columbus (en die man heeft Amerika vast ook niet meteen gevonden). Zo is de machinist ooit eens tegen een omgewaaide boom geknald, dat resulteerde bijna in een blowjob (ik viel zowat letterlijk met mn neus tussen mijn overbuurman z’n benen). Ik mag niet klagen, want de machinist was behoorlijk gehavend en ook de mensen voorin hadden het zwaar te verduren, enfin .. ik wilde vandaag met de trein naar Utrecht maar iemand anders wilde duidelijk helemaal niet meer. Ellende ellende ellende.
Ondertussen ben ik maar met de auto naar het eerstvolgende station gereden waarvandaan wel treinen vertrokken en nu ben ik bijna in Utrecht en is het al tijd voor wijn, hallelujah!

Advertenties

5 gedachten over “#185”

  1. Ooooh… bedbugs!! Hoe lang zag je de bulten nog? Ik ben door die krengen gestoken in Indonesië. Je zag bijna 4 maanden lang vreselijke rode bultjes op mijn rug en het jeukte ook zo erg.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s