series

#172

Afgelopen woensdag kwam er na 153 jaar 8 jaar weer een aflevering van Prison Break op TV (leve Fox!) en dat haalt leuke herinneringen naar boven (want wat was ik hooked aan deze serie).

Terwijl heel vrouwelijk Nederland aan het soppen was bij Michael Scofield begon het dweilen met de kraan open bij mij wanneer Lincoln Burrows in beeld kwam, wat een woeste vent was is dat zeg!

Nu heeft iedereen (denk ik) wel zo’n ‘secret crush’, of iig een wereldster (of polderster) waar je graag je relatie voor op het spel zou zetten (figure of speech mensen, want (ten eerste) zijn er maar weinig van ons die deze kans überhaupt krijgen en inderdaad .. al zou je die kans krijgen je gaat je relatie niet opt spel zetten bladieblaat, I get it (al maak ik afspraken in mijn relatie over Dominic Purcell (Lincoln  dus)).
Anyway .. om mijn lange verhaal kort te maken, met hem wil ik wel een beschuitje eten, nee scratch that .. een heel brood, nee scratch that : ik wil hele andere dingen doen met deze man. Yes I said it out loud.

Als je mocht kiezen, met welke ster zou jij dan wel ‘een beschuitje willen eten’?

Advertenties

17 gedachten over “#172”

  1. Hahah, nee, ik ben toch meer van Michael Scofield… Maar een beschuitje eten met hem hoeft van mij dan weer niet. Met wie wel.. vind ik heel erg lastig.. Ik heb eigenlijk nog nooit echt een crush gehad op een of andere superster!

    1. De eerste aflevering heb ik ook nog niet gezien (schandalig, I know), maar ik kijk liever meerdere afleveringen tegelijk :|. Ik heb ze nu voor volgende week op het programma staan, kan ik even vooruit haha. Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s