favs

#170

Al sinds ik me kan herinneren vind ik Chantal Janzen een heerlijk mens.
Ze is eerlijk, grappig, mega getalenteerd, lekker plat, eet gewoon in een live uitzending van de hapjes op tafel en ze is bij mij om de hoek opgegroeid (schept toch een band hoor :p), de perfecte ingrediënten voor een tof wijf!
Chantal kan oprecht alles en toen ik vorig jaar hoorde dat ze een tijdschrift op de markt ging brengen was ik bij voorbaat al fan, maar is dat hele ‘Chantal op handen dragen‘gebeuren wel terecht?

Ehh .. JA! Ik heb werkelijk Genoten (ja met een hoofdletter G, een zachte Limburgse G welteverstaan) van haar tijdschrift en ik heb spontaan een abonnement genomen, gewoon omdat het kan (en geld schijnbaar moet rollen volgens pagina 15 van haar tijdschrift).

Als het aan mij ligt draagt iedereen haar vanaf nu op handen (zorgt er ook voor dat haar mooie schoenencollectie niet vies wordt), want dikke vette kudos voor Chantal Janzen en haar &c!

Mijn veren zijn nu trouwens op (die heb ik net allemaal bij Chantal in de reet gestoken), maar mensjes, ga dat zien, ehh .. lezen (it’s worth every penny).

Advertenties

10 gedachten over “#170”

  1. Ik dacht wel… oh, what’s next. Na een Linda, Wendy en nu een Chantal. Ik vind Linda leuk met goede artikelen. De Wendy heb ik nog nooit ingekeken en de Chantal ook nog niet. Maar ik ben het absoluut met je eens. Ze lijkt me echt een tof en spontaan mens.

    1. In de Linda staan zeker goede artikelen, maar al die reclames verpesten het blad (in mijn ogen). De Wendy heb ik zelf ook nog nooit in gekeken, binnenkort ook maar eens doen. Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s