life

#169

Soo.. dat grote mensen wereldje (lees : weer werken) is wel even wennen hoor haha. De eerste 3 dagen was ik echt geradbraakt (half 9 naar bed en die ongein), maar nu 2 weken later gaat het gelukkig steeds beter.
Het werken zelf bevalt me ook steeds beter, in het begin was alles nieuw en spannend en gewoon anders en dat vond ik (eerlijk gezegd) een beetje pittig (nu wil ik niet verwend/ondankbaar/ofwatdanook overkomen, maar het is even anders dat fulltime werken na fulltime vakantie vieren).

Anyway, ik heb na het werk weer energie, dus het is tijd om de zaken hier op orde te stellen. De stilte hier zal verdwijnen en er zal weer met regelmaat wat nieuws online komen en ik ga jullie weer regelmatiger bezoeken!

Om maar meteen goed ‘te beginnen’ deel ik een aantal Instagram kiekjes van mijn personal Insta account (nee dit doe ik normaal nooit, dus enjoy while it lasts 😉).

Dit was het eerste seizoen van Wie is de Mol? voor mij, maar ik ben fan!

Toen de eerste zonnestraaltjes voorbij kwamen besloot ik om samen met Mama en Oma te gaan wandelen, we vonden het alle 3 heerlijk!

Tijdens deze wandeling deze foto gemaakt, normaal gesproken ziet deze steiger er gelikt uit, maar door de wisselende waterstanden bleef deze rotzooi achter (wat ook wel wat heeft).

Van dat lekkere weer werd ik ook opeens sportief!

Afgelopen week was het heeeeeeeeeeeeeerlijk warm en besloot ik om na het eten nog lekker even door het bos te wandelen (tot het echt te donker werd), genieten!

Vanavond duik ik lekker met Chantal op de bank, ben zoo benieuwd naar der tijdschrift!

Fijn weekend allemaal!

Advertenties

10 gedachten over “#169”

  1. Ik kan me voorstellen dat weer gaan werken na fulltime vakantie vieren haha inderdaad pittig moet zijn geweest! Fijn dat je nu meer gewend bent en het werk je bevalt!
    Leuk ook dat je wat persoonlijke foto’s deelt! Ik wist ook niet dat Chantal een tijdschrift heeft! Daar ga ik is een kijkje naar nemen als ik in de winkel ben!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s