favs, series

#168

Het is geen staatsgeheim dat ik behoorlijk hooked ben aan series kijken. Soms kijk ik er wel 5 door elkaar (geen leven) en nog gaat het niet vervelen.
Een van mijn grootste ‘ergernissen’ is wanneer ik moet wachten op een nieuw seizoen, zo niet tof, maar mijn aller- aller- ALLERgrootste ‘ergernis’? Hooked zijn aan een serie en er dan achter komen dat er na seizoen 1 geen vervolg meer komt, H A A T (vooral als er dan series zijn die je te kansloos vind om te benoemen gewoon ondertussen bij seizoen 7 ofzo zijn, are you kiddin’me?!).

Anyway.. je hebt hier geen zak weinig aan (omdat je dus maar 1 seizoen kunt bewonderen), maar ik deel graag 3 series die absoluut een vervolg hadden verdiend.

Ringer
Bridget en Siobhan zijn tweelingzussen die elkaar uit het oog zijn verloren en leven allebei een heel ander leven. Nadat Siobhan op mysterieuze wijze verdwijnt besluit Bridget om haar luxe leventje over te nemen. Het leven van Siobhan blijkt echter niet zo perfect als het lijkt.

666 Park Avenue
Een jong stel krijgt een aanbod om een van de meest historische flatgebouwen van NYC te beheren, maar al snel blijkt dat er rare dingen gebeuren.

Stalker
Detective Jack Larsen wordt naar de eenheid van luitenant Beth Davis in NYC overgeplaatst, deze eenheid houdt zich bezig met stalkers. Beth is zelf slachtoffer geweest van een stalker en is dan ook zeer gedreven, samen met haar nieuwe partner reageren ze voordat het stalken en de intimidatie uit de hand loopt.

Heb jij nog series die nooit bij 1 seizoen hadden mogen blijven?

Advertenties

9 gedachten over “#168”

  1. Leuk om te lezen!! Ik ben nu echt totally into pretty little liars. Helaas komt binnenkort alweer het laatste seizoen online, en dan is het feest alweer afgelopen. Ik vind dat zo’n heerlijke serie, en dan is het zo jammer als het voorbij is.. haha ❤
    Liefs, Florentine

    1. Die volg ik inderdaad ook, al moet ik wel zeggen dat ik na het zoveelste seizoen wel echt klaar was met dat hele Who is A gebeuren. Gelukkig was het afgelopen seizoen wel weer goed, ben erg benieuwd naar het laatste seizoen! Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s