life

#166

Zoals jullie misschien weten heb ik in 2016 afscheid genomen van mijn werk om een jaar te gaan genieten en reizen. Het is altijd een soort van bucketlist dingetje geweest om voor mijn 30e zoiets te doen en ik ben dan ook heel dankbaar dat het mogelijk is geweest.
Vorig jaar heb ik mooie reisjes mogen maken, maar het was niet alleen rozengeur en maneschijn, want ik ben mezelf ook ontzettend tegengekomen.
Onverwerkt verdriet kwam in NYC kei hard naar boven en zorgde voor wat downs en ja.. dat was behoorlijk pittig (and trust me.. dit druk ik zacht uit).

Na mijn val ben ik weer opgestaan en afgelopen januari besloot ik om weer te gaan solliciteren, want ja.. hoe leuk het ook is om te doen waar je zin in hebt, het ritme begon ik stiekem wel te missen. Het solliciteren viel ook nog niet echt mee, want ja.. wat mijn passie heb ik nog steeds niet gevonden (ik ben duidelijk nog zoekende).
De enige eis die ik had was leuk werk, want het is zo belangrijk om met een goed gevoel naar je werk te gaan, belangrijker dan bakken met geld verdienen (in my opinion).
Na 2 maandjes solliciteren, aan mezelf twijfelen (want dat doen die afwijzingen ook met je) en ook tussendoor genieten kan ik met trots melden dat ik een nieuwe baan heb! Afgelopen dinsdag gesprek gehad en woensdag kreeg ik te horen dat ik de maandag erna (morgen dus) al mag  beginnen, allemaal rete spannend en leuk natuurlijk! Vrijdag ben ik er nog een keertje heen gegaan om kennis te maken met mijn nieuwe collega’s en morgen is D-Day, wish me luck ;)!

Advertenties

22 gedachten over “#166”

  1. Dat is super!! Sowieso vind ik het tof dat je een jaar ‘vrij’ hebt genomen. Dat zijn leerzame momenten, inclusief die ‘down’ momenten en net zo waardevol. Dat neemt niemand meer af. Succes met je nieuwe baan!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s