favs

#165

Vandaag deel ik niet mijn favoriete partijen in de Tweede Kamer, want ze krijgen wat mij betreft al genoeg zendtijd ;), maar ik ga mijn favoriete producten met jullie delen.
Ik loop vanmiddag trouwens wel naar zo’n fraai hokje om mijn kleurkunsten te laten zien, maar ik ben niet voldoende geïnformeerd om zelf eventueel een debat te voeren met jullie over de politiek. Zelf stem ik ‘altijd’ op dezelfde partij en ook dit jaar kwam deze weer als 1 van de favorieten uit mijn stemwijzer dus appeltje eitje zou je kunnen zeggen. Enfin.. mijn favo producten!

Een beautyblogger ben ik niet, zal ik ook nooit worden, maar ik heb wel producten die mijn voorkeur hebben en vandaag deel ik er 3 met jullie!

Deze 3 gebruik ik (bijna) elke dag (een lazy ass zondag uitgezonderd) :

True match van L’oreal, de enige die bij mijn bleke huid past zonder dat ik er uitzie alsof ik een masker draag (dat laatste ligt waarsch aan mijn eigen make up kunsten).

Max & More highlighter van de Action, wat een top product voor een nog betere prijs : €1,89!

Pupa Vamp Extreme mascara en deze staat echt op 1! In mijn korte leventje heb ik al heel wat mascara’s versleten, maar deze steekt er echt bovenuit.

Dusja.. geen lange spannende lijst, maar lekker kort en krachtig ;).

Wat is jouw favoriete mascara?

Advertenties

16 gedachten over “#165”

  1. Ik gebruik de laatste 2 jaar de mascara van Mylène en die bevalt nog steeds. Misschien binnenkort toch over naar een andere, hoor niet vaak maar iets over Mylène helaas

    1. In mijn omgeving worden nog regelmatig Mylène avonden georganiseerd. Toevallig heb ik vorig jaar ook de mascara gekocht van Mylène en vond het ook echt een fijne mascara, net zoals de nertsolie, wat een topproduct is dat! Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s