blog, travel

#164

Na de laatste posts is het tijd voor mooie herinneringen en onze reis eindigde niet in de Canyon, maar we gingen uiteraard verder.

De reis ging naar 1 van mijn favoriete plekjes in Amerika en wel Monument Valley, nog steeds even mooi als in mijn herinnering.


De volgende dag vervolgen we onze reis en rijden we naar Arches National Park en Dead Horse Point met de meest bijzondere uitzichtpunten. Wat is Amerika toch mooi ..


Na een bijzondere dag reizen we verder naar het Goblin Valley State Park (waar ik nog nooit van had gehoord) en ook het Capitol Reef National Park staat op het programma. Mooi mooi mooi!

Stay tuned for more .. 😉

Advertenties

21 gedachten over “#164”

  1. Oh jaaah… ik vind het daar ook zo mooi. En dit zijn absoluut twee van mijn favoriete Amerikaanse parken. Ik kan je paardrijden aanraden in Monument Valley. En mijn laatste foto bij mijn tag: travel confessions, zal jij dus zeker herkennen 🙂

  2. Wat een ongelooflijk mooie foto’s! Ben nog maar 1x in Amerika geweest, een weekje om een vriendin te bezoeken die daar een jaar studeerde (in nevada)! Wil heel snel eens terug en alle nationale parken bezoeken 🙂

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s