life

#163

Heftige gebeurtenissen maakten de laatste dagen heel veel indruk op me en ondanks dat # geen directe familie of vriend was kende ik hem wel en sloeg het verschrikkelijke nieuws in als een bom. Nog steeds heb ik er geen woorden voor, bizar dat zoiets zo dichtbij gebeurd, het is gewoon echt nog steeds niet te geloven.

Zoals jullie in deze bijna 2 jaar wel hebben gemerkt ben ik geen prater. Ik praat niet graag over gevoelens of over dingen die ik heb meegemaakt, simpelweg omdat het makkelijker is voor mij om het niet te doen (helaas doe ik dat in mijn ‘echte’ leven ook te weinig en weet ik dat het niet altijd goed is voor een mens).
Ik heb een grote mond, ik ben hard voor mezelf en voor een ander, ik vloek als een viswijf en ik ben te eerlijk, maar ik ben ook heel gevoelig en op momenten als deze komt die gevoeligheid naar boven en ga ik over dingen nadenken.

We hebben maar 1 leven, laten we die verdorie fatsoenlijk benutten. Leef je leven, geniet van elke seconde en doe wat jij wilt (en niet wat een ander verwacht). Lach, dans, heb lief en maak van je leven een feestje.

A lifetime isn’t forever, so take the first chance and don’t wait for the second one.
Sometimes there aren’t second chances and if it turns out to be a mistake? So what! This is your life, live it.

Advertenties

6 gedachten over “#163”

  1. Helemaal met je eens!! Als ik soms van anderen hoor hoe ze zich weerhouden van bepaalde passie/hobby’s gewoon omdat ze bang zijn voor de reactie van anderen dan word ik daar zelf ook een beetje verdrietig van.

    We leven inderdaad maar 1 keer en we weten niet voor hoelang, ik hoop dat iedereen mag en kan genieten van het leven.

    Heel veel sterkte, Hopelijk gaat het goed met je.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s