life

#156

Today is the day : Valentijn. Dus haal je roze slingers, hartvormige ballonnen en liefdesboodschappen maar voor de dag!

Dit jaar ga ik niet bij de brievenbus bivakkeren (heb vorig jaar een week lang last gehad van een pijnlijke kont door die harde vloer), maar ik heb besloten om net te doen alsof het een dag is als alle andere (is het natuurlijk ook). Dus ik ga de hele dag romantische shit kijken, wijn drinken en chocolade eten, gewoon net als andere dinsdagen ;).

Happy V day my loves!

Advertenties

28 gedachten over “#156”

  1. Oh yas het was gewoon dinsdag totdat ik mijn zoon van school haalde en een kaartje met een hart erop kreeg ๐Ÿ˜‰ Ik smolt. haha.

  2. Ik ben een dag te laat, maar ik wilde eigenlijk zeggen: fijne dinsdag haha! Ieder geval heb ik het ook letterlijk beschouwd als een gewone dinsdag. Ik geef eigenlijk helemaal niks meer om valentijnsdag waar ik nog jaren geleden elk jaar traditioneel The Notebook keek op valentijnsdag, want dan moest ik toch flink janken en dan kon ik me vol proppen met chocolade heb ik vorig jaar al besloten het te zien als een normale dag en dit jaar was ik het zelfs bijna vergeten haha! Ik heb dus zelfs geen romantische films gezien of chocolade gegeten!

    1. Haha toch bedankt meid. The Notebook ja, heerlijke film en ook een fijne Valentijnsdagfilm, goede traditie hoor ;)! Het hele Valentijngebeuren vind ik ook niet zo interessant, al heb ik dit jaar wel wat kaartjes naar vriendinnen gestuurd met de PostNL actie, dat vind ik dan wel weer leuk. Liefs.x

  3. Hahah! Ik hoop dat je lekker veel wijn hebt gedronken, en chocola hebt gegeten! Bij mij is Valentijnsdag ook over gegaan als alle andere dinsdagen. Geen romantische vriend aan de haak geslagen helaas ๐Ÿ˜‰

  4. Haha, heb je uiteindelijk toch een kaart ontvangen?

    De enige Valentijnsboodschap hier was een sms’je van mijn moeder โค Vriendlijf zat ondertussen voor werk in Frankrijk.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s