blog, travel

#151

Een tijdje geleden heb ik elke week een week update gegeven, maar dat is er een beetje bij ingeschoten (kansloos, I know.. I know..). Nu ga ik het geen nieuw leven in blazen (ik heb het niet voor niks laten versloffen denk ik dan), maar ik ga wel geregeld een keer een foto update geven. Gewoon omdat het kan en omdat ik foto’s maken leuk vind (mijn familieleden vinden me net een Japanner en mijn oppaskindje wordt elke week gillend gek als ik er weer aankom met mijn iPhone).

Laten we maar meteen goed beginnen met een paar vakantiekiekjes van vorig jaar, want oh boy.. wat heb ik leuke reisjes mogen maken en wat ik heb ik genoten!


Champagne.. alleen de naam is al een match made in heaven. Mijn lieve vriendinnetje die in Engeland woont nodigde me uit om in januari met haar en haar vriend mee te gaan naar Champagne omdat mijn relatie uit raakte in 2015, mega lief. Ik heb dan ook genoten van de champagne en het gezelschap natuurlijk!


Een weekendje Manchester met dezelfde vriendin. Zoals ik net al vertelde woont ze in Engeland, dus we zien elkaar helaas niet zo vaak als we beiden zouden willen, maar dat maakt onze weekendjes extra bijzonder. Het weekendje Manchester bestond voornamelijk uit eten en drinken, weinig sightseeing dus haha.


Vervolgens stond Nice op het programma en Oh boy.. wat ben ik verliefd geworden op deze stad! Ik pikte ook nog even onverwacht het Cannes Film Festival mee, perfect timing (dit jaar weer hoor!).


The story continues next time ;).

Advertenties

16 gedachten over “#151”

  1. Ik vind het altijd erg leuk om foto overzichtjes te zien! Goede beslissing om gewoon te bloggen wanneer je wilt! Ik ben vaak met dingen begonnen die waar ik uiteindelijk helemaal mee stopte om die reden. Wilde ik toch perse doorzetten tot ik helemaal geen zin meer had.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s