products

#150

Tijdens het scrollen op Instagram kwam ik steeds vaker Vedder & Vedder tegen.


In het begin dacht ik nog aan een nieuwe serie a De Cock en Vledder, maar nee.. het bleek een sieradenmerk te zijn. Ze (tweeling Anne en Esther Vedder) maken gepersonaliseerde sieraden, denk hierbij aan een armband met daarin een tekst gegraveerd welke je Oma ooit eens heeft geschreven, of 1 van je kinderen (om even wat te noemen).

Mijn interesse was gewekt (ik ben mega nieuwsgierig dus dat was niet heel moeilijk) en ik besloot na lang wikken en wegen een ketting te bestellen met daarin een tekst die mijn vader ooit eens heeft geschreven aan me, een emotioneel cadeau voor mezelf dus. Via de chat om wat advies gevraagd en de ketting zou voor de Kerst arriveren.

Een week voor Kerst lag het pakketje in mijn brievenbus en vol verwachting maakte ik het doosje open en .. ik was erg teleurgesteld. De tekst was bijna niet te lezen en ik besloot om Esther Vedder een mail te sturen. Gelukkig begreep ze het en ik mocht een nieuwe ketting bestellen. In overleg met haar gekozen voor een ander soort ketting en ook dit doosje kreeg ik binnen twee weken thuis. Je snapt dat ik heel blij maar ook sceptisch was en tot mijn verbazing vond ik een identieke ketting in het doosje, say whut?! Ja .. ik kreeg precies dezelfde ketting als voorheen binnen.

Not happy at all en Esther maar weer gemaild dus, maar ze bleek op vakantie. Een collega pakte het op en nu zou ik de goede ketting krijgen.

Na nog eens twee weken (2017 was al lang en breed gearriveerd) kreeg ik weer een pakketje binnen met daarin een ketting die gelukkig wel leesbaar was.

Geen beste ervaring met Vedder & Vedder (en eerlijk is eerlijk, een tweede keer zou ik er niet meer bestellen), maar uiteindelijk wel in het bezit van een ketting met een bijzondere tekst.

Advertenties

18 gedachten over “#150”

  1. Apart. Fijn dat je nu wel een mooie ketting hebt. Ik zat ook een tijdje te loeren op een Vedder & Vedder ketting maar denk dat ik het effe laat zoals het is nu.

  2. Oh, wat super irritant!!! Soms snap je ook echt niet waar het mis gaat. Vooral als het van die kleinere bedrijven zijn. Want van mond tot mond reclame (of blog), moet je het toch maar hebben. Mij zou je dan ook kwijt zijn als klant, hoe mooi het product ook uiteindelijk is.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s