life

#148

De laatste tijd kom ik heel veel boekenlijstjes online tegen bij mijn medebloggers (misschien heeft het iets met goede voornemens te maken?) en daar zitten behoorlijk wat leuke en toffe boeken bij.
Op mijn logeerkamer / inloopkastkamer / ikweetnietwatikereigenlijkmeemoetkamer staat een boekenkast en daar staan veel te veel ongelezen boeken in, schandalig zonde!

Dus ja, voordat ik al jullie tips op kan gaan volgen moet ik eerst mijn eigen boekenkast afwerken (dat klinkt spannender dan het misschien is). Dus bij deze : thanks allemaal, door jullie ga ik het lezen eindelijk weer eens echtechtecht oppakken.

Nu heb ik nog iets leuks ontdekt, want via Sas kwam ik bij de website van Hebban uit. Hier kan je makkelijk je gelezen en je te lezen boeken op kwijt. Na een kort kijkje was ik meteen fan en ben ik meteen aan de slag gegaan met mijn reading challenge.

Voor vanavond staat er dus ipv the Blacklist een boek op het programma (want ja, met die horizoncrapbox kan ik tegenwoordig opnemen, dus dat is ook geen excuus meer om niet te lezen) en wel deze :

Dus vanavond is het tijd voor de bank met thee en een boek.

Fijne avond!

Advertenties

18 gedachten over “#148”

  1. Een boek lezen vind ik soms nog wel fijner dan tv series/films kijken. Als ik eenmaal helemaal in het boek zit dan kan ik het ook echt niet meer weg leggen en moet(!) ik hem uitkrijgen. Maar goed, als ik op de helft van het boek zit dan heeft het niet zoveel nut om hem uit te gaan lezen … Dilemma :’)

  2. Ik ben zo slecht he in het lezen van boeken. Ik kan de tijd & rust hiervoor dus echt niet vinden. Vind ik jammer. Ik pak sneller mijn tablet erbij om vervolgens netflix te openen en een serie te volgen.. Slecht he?! Misschien komt dit bij mijn goede voornemens, vaker een boek lezen!

  3. Wat goed dat je de ongelezen boeken die je nog hebt gaat lezen! Succes! Ik ben hier zelf ook mee bezig; ik heb al twee keer een hele grote hoeveelheid boeken gekregen van een collega van mijn vader en die heb ik nog niet allemaal uitgelezen. Vind dat eigenlijk best zonde, want vaak zijn het nog leuke boeken ook 🙂

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s