life

#146

Met de DHL heb ik een behoorlijke haat liefde verhouding, nee.. dat is eigenlijk helemaal niet waar, ik heb een haat verhouding met de DHL.

Dit bedrijf krijgt het namelijk voor elkaar om pakketjes gewoon niet te bezorgen bij me en dat niet 1x, maar ondertussen al wel 7x. Ik kan je vertellen dat het in mijn korte leventje nog maar 1x (!) is goed gegaan met een bezorging en dat is deze keer niet overdreven.

Na mijn vorige klachtenregen aan mails (zo ben ik, al was t er maar 1) hoopte ik dat het dit keer wel goed zou gaan. Mijn pakketje zou namelijk tussen 9 en 13 uur worden bezorgd en uiteraard zat ik al om 8:30 met mijn neus voor het raam geplakt omdat dit pakketje heel bijzonder voor me was.
Om 11 uur zie ik een auto aan komen rijden met een DHLkleurend mannetje achter het stuur, YESYESYES! Ik zit stralend van oor tot oor te wachten tot er wordt aangebeld, maar ik hoor geen bel. Ik besluit snel naar beneden te rennen om mijn pakketje dan maar persoonlijk aan te nemen. Terwijl ik mijn voordeur opengooi zie ik de man terug naar zijn auto lopen, ‘Ehh hallo!‘ gil ik als een aangereden hert ‘U heeft een pakketje voor me?‘ de man kijkt me vreemd aan ‘Nee, ik had een pakketje voor nummer 20.‘ ik noem toch maar mijn achternaam en de man knikt ‘Het is 20b, niet 20!‘ gil ik als een hert die 2x is aangereden. De arme man kijkt me ongelukkig aan en kijkt vervolgens op zijn apparaatje ‘Hier staat echt 20 mevrouw.‘ terwijl ik er een ‘Godverdomme‘ uitspuw zegt de man nogmaals ‘Ik kan er niks aan doen, hier staat 20.‘ ik kijk hem gepikeerd aan en het enige wat ik eruit krijg is ‘Ja‘ en ik stap weer naar binnen.
Terwijl ik naar boven strompel begin ik me schuldig te voelen, die arme man kan er ook niks aan doen dat het bedrijf waar hij voor werkt niks goed kan doen.

De volgende keer krijgt hij een koekje van me, maar wel een kleine..

Advertenties

20 gedachten over “#146”

  1. Wat vervelend zeg! Ik zou hier ook echt niet tegen kunnen! Ik heb hier zelf nooit last van, maar ik heb wel altijd met de post hier dat als ik dan niet thuis ben en het pakketje wordt bezorgd op een ander adres is het ALTIJD een raadsel waar het in godsnaam is. Of dat ze het adres van de Albert Heijn opschrijven, maar dan schrijven ze het verkeerd op (komt doordat midden in mijn straat de straat opgesplitst is in 2 straatnamen en dat is verwarrend) en dan denk ik: schrijf gewoon “Albert Heijn” dan weet ik toch waar het is! Ik heb ieder geval al minstens 10 keren gehad dat ik een uur moest zoeken waar het is gebleven haha.

  2. Wat vervelend dat je zulke slechte ervaringen hebt met DHL! Ik moet zeggen dat het bij mij meestal wel goed gaat. Ik heb wel een keer gehad dat ineens een lokaal bedrijf mijn pakketje moest bezorgen (weet niet meer zeker of dat DHL of Post NL was die zonder mijn toestemming mijn pakketje aan hun door heeft gegeven), maar daar heb ik toen gehad dat ik één keer al open had gedaan en ze alsnog deden alsof ik niet thuis was. En vervolgens kan je het dan ophalen in the middle of nowhere.

  3. Oh vreselijk! DHL is echt vaag hoor! Bij mij zetten ze heel onbeschoft gewoon hun personen auto op de oprit en staan heel lang dingen te doen in de auto! Ook zijn het vaak 2 hele oude bakkies die bij ons de pakketten komen leveren die zelf al moeite hebben de auto uit te stappen laat staan mijn o zo zware pakketten naar de voordeur te tillen. En dan komen ze ook nog eens op hele vage tijden die niet afgesproken zijn of ze komen rond een uur of 8 ’s avonds nou sorry maar dat vind ik niet normaal! Klaag klaag klaag haha!

    1. Mega vervelend, vooral dat ze komen buiten de bezorgtijden, zit je dus gewoon voor Jan *** te wachten. Ik vind het sowieso vervelend dat hun bezorgtijden zo lang zijn : tussen 8 en 15, veel te lang. Liefs.x

  4. Aargh, zo vervelend moet dit zijn.. Ik bestel niet vaak online of krijg ook niet vaak pakketjes, maar wel nog nooit problemen mee gehad… Zo stom om op een niet-werkende service te moeten vertrouwen 😦

  5. Aaargh wat super frustrerend!! Ik hoor vaker dit soort verhalen, kies dus zelf altijd voor PostNL maar kan me voorstellen dat je die keus niet altijd hebt… Het zou mij ook enorm frustreren.

  6. Misschien toch een wraak actie van DHL? Bij mij is het – gelukkig – nog nooit verkeerd gegaan, maar ik kan me voorstellen dat je er niet echt op zit te wachten om elke keer het touw in eigen handen te nemen als DHL langs komt. In mijn dorp is de bijnaam voor DHL Dikke Honden Lul, hmm …

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s