life

#142

Pakketjes van PostNL worden bij mij bijna altijd ’s morgens vroeg bezorgd (voor mij is het middenin de nacht, maar oké). De postbode kent me dus eigenlijk alleen als iemand die Toos Make up loos in knalroze pyjama de deur opengooit en hem vrolijk met een ochtendgiechel toelacht (ook al heb ik een giga ochtendhumeur, van pakketjes word ik altijd blij).
Menig man had me vol afgrijzen aangekeken met zo’n look, maar mijn pakketbezorger is TOP. We hebben een soort van band opgebouwd, hij maakt een praatje en hij doet alsof ik er elke keer uitzie als een ware Charlize Theron (het enige wat hij doet is vooral niet raar kijken als ik weer als een idioot de deur open trek in mijn meest gênante outfit, maar ik waardeer het, heel erg zelfs).

Vorige week was de pakketbezorger laat, want ik had al gegeten, me opgemaakt en mijn knalrozepanterprintbroek verruild voor een normale spijkerbroek + normale blouse. Net zo enthousiast als altijd trok ik de deur open met de woorden : ‘Kijk! Vandaag heb ik kleren aan.‘ terwijl de woorden uit mijn mond rolde besefte ik pas hoe gênant het klonk, maar mijn mattie lachte vriendelijk en zei : ‘Heel mooi, mag ik f naar de plee?‘, dat is pas een echte vriendschap heh ;).

Advertenties

15 gedachten over “#142”

  1. Hahaha wat leuk dat je zo’n band hebt met PostNL. Ik zou ook zo iemand zijn om zo’n opmerking te geven, haha.
    Trouwens bij ons komen ze ook altijd lekker vroeg en doe ik ook gewoon de deur open in mijn pyjama 🙂 😉

  2. HAHAHAHAH! Oh wat schrijf je heerlijk! Mijn pakketman weet van schrik niet wat hij moet reageren op mijn enthousiasme dus rent hij nog net niet weg! Ik heb het verhaaltje zelfs even hardop aan mijn moeder voorgelezen want het is te leuk geschreven.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s