life

#138

Zie de maan schijnt door de bomen
Makkers staakt uw wild geraas.
’t Heerlijk avondje is gekomen
’t avondje van Sinterklaas.

Ja.. daar zit je dan met je goede gedrag bij de deur te kijken. Ik zal eerlijk zijn.. ik geloof al een tijdje niet meer in Sinterklaas, maar toch ben ik dit jaar heel erg lief geweest.
Het was tof geweest als het een nep Sint ofzo was opgevallen, ik was namelijk al heel blij geweest met een chocolade letter, zelfs een half afgeknauwde letter.
Maar nee.. om 2u ’s nachts was er nog geen zwarte Piet of Sint langs geweest en had ik een harde kont van mijn vloer, heerlijk avondje ammahoela ;)!

Hopelijk hebben jullie wel leuke cadeaus gekregen, van wie dan ook, en zo ja.. tell me about it!

Advertenties

14 gedachten over “#138”

  1. Een heerlijke chocolade letter gekregen op het werk! Dit jaar weer niets aan Sinterklaas gedaan. Sinds mijn zoon geboren is, komt Sinterklaas wel heel snel daarna. Maar ik mag niet klagen. De uitgerekende datum was eigenlijk 5 december. Dus ik was zo blij toen hij zich 3 weken te vroeg aankondigde! Maar volgend jaar is hij 3 en dan vind ik dat we er wat mee moeten doen.

  2. Ah wat klinkt dit zielig! Hopelijk maakt de kerstman het nog goed. Mijn vriend en ik zijn vergeten om elkaar iets te geven voor Sinterklaas, dus wij doen dit jaar daarom alleen kerst haha.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s