home, life

#133

Ten eerste wil ik even zeggen dat mijn moeder de liefstebestetofsteleukstemooiste moeder van de wereld is (nee ik overdrijf dit keer niet). Natuurlijk heeft ze ook minder leuke trekjes, zo maakt ze namelijk foto’s met haar iPad op straat (I kid you not), heeft ze altijd gelijk (najaa altijd misschien niet, maar vaak wel potverdorie) en is ze verzot op staren (ik heb het van geen vreemde). Nu is staren op zich geen probleem mits je het subtiel doet, maar mijn lieve Mama is het type dat bij het nuttigen van een kopje koffie in de stad de stoel met het beste uitzicht onder je kont vandaan trekt (niet bij vreemden overigens (god, dat zou erbij moeten komen)). Anyway .. you get my point.

Gister zaten we dus gezellig een bakje koffie te drinken (bij mij thuis) en ik heb een geweldig staar uitzicht waar overdag altijd wat te zien (en beleven) is. Mijn moeder neemt steevast 1 van de stoelen bij het raam en ik praat letterlijk tegen haar oor aan omdat ze constant naar buiten kijkt (gelukkig heeft ze prima oren). Nadat ik mijn verhaal heb gedaan en de oorinspectie is afgerond heeft mijn moeder een ingeving ‘Ik snap niet dat je daar in de hoek geen stoeltje zet, ik zou de hele dag daar zitten.‘ ik kijk eerst naar haar en vervolgens naar de 6 eettafel stoelen. ‘Oh ja tuurlijk, want die stoelen hier staan er inderdaad voor de sier.’ piep ik een klein beetje verontwaardigd.
’s Avonds ben ik wat spullen aan het opruimen en loop ik tegen een poefje aan, ‘Hmmm, misschien toch eens kijken of ze gelijk heeft.‘ en ja hoor .. mijn hoekje is omgetoverd tot staarhoek.

Had die moeder van mij toch alweeeeer gelijk ;).

Advertenties

40 gedachten over “#133”

  1. Haha, grappig dat je er ’s avonds toch maar een ‘staarhoekje’ van hebt gemaakt. Moeders hebben best vaak toch wel gelijk ja, dat is nu eenmaal zo. Hahaha, en ik moest wel lachen om het feit dat jouw moeder foto’s maakt met een iPad. Ik moet altijd zo erg gniffelen in mezelf als ik iemand dat zie doen. :p

  2. Haha nu overweeg ik serieus om mijn fauteuil de 2e hands winkel vondst te gaan verplaatsen naar het hoekje bij het raam. Alleen waar moet de speel hoek dan heen … 😦 Leuk zo’n moeder!

  3. Hahaha, geweldig. Een staaruitzicht. Nu ik dit zo lees…Wij hebben voor ons raam tijdelijk en noodgedwongen een stoel staan (die moet eigenlijk verkocht worden of zo, het staat heel raar in de woonkamer) en ik betrap me er zelf op dat ik regelmatig juist in die stoel ga zitten en een perfect staaruitzicht heb! Een noodgedwongen staarhoekje dus.
    Leuk!

  4. Gelukkig, ik kan weer reageren zonder dat mijn reactie regelrecht te spam in gaat. Daar wilde ik je vorige week nog over mailen, maar vond geen mailadres. Enfin, je moet dus maar even kijken in je spam…

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s