life

#132

Het is niet iets wat ik van de daken schreeuw, maar ik ben heel veel dingen. Ik ben een Starbucksganger, sarcastisch, tassen/zonnebril/serieverslaafde, wijnliefhebber, onwijs lief ;), avondmens, sushigek en ga zo maar door, maar er is ook iets wat ik niet ben en dat is een keukenprinses.

Begrijp me niet verkeerd, ik gebruik mijn oven niet als kledingopslag (ik zet er pannen in die ik niet gebruik, maar dat terzijde) en ik weet ook hoe ik een staafmixer moet gebruiken, maar echt een wonder in de keuken ben ik niet en daar baal ik soms (echt heel soms) wel een beetje van.

Zo is sinds een paar jaar de traditie dat we met Kerst allemaal zelf iets maken. Als een echte tiran eis ik het nagerecht op, want een bak ijs halen met vers fruit is helemaal niet zo moeilijk natuurlijk.

Toch probeer ik om af en toe wat nieuws te maken, want in de blogwereld kom je allemaal van die leuke hippe en gezonde recepten tegen die ik allemaal overschrijf in mijn receptenboekje, maar maak ik ze ooit?
Nou, niet heel vaak nee.. want er mogen niet meer dan 5 ingrediënten in zitten (want meer is te lastig), weet ik niet welke kokosmelk ik eigenlijk moet pakken (de keuze is reuze), kom ik er na een half uur zoeken in de Appie pas achter dat een bataat een zoete aardappel is en weet ik tot op de dag van vandaag niet wat een pastinaak is en waar ik deze zou kunnen vinden.

Het leven van een wannabe keukenprinses gaat duidelijk niet over rozen.

Het liefste grijp ik naar producten die ik daadwerkelijk uit kan spreken zonder me voor lul te zetten en die ik niet hoeft te zoeken.
Ja, dat is inderdaad ronduit saai en mega makkelijk, want dat is ook één van de dingen die ik ben : niet te moeilijk ;).

Advertenties

12 gedachten over “#132”

  1. Hahah hoewel ik mezelf best wel een keukenprinses durf te noemen hou ik ook niet van te moeilijk. Maar om nou pannen in mijn oven op te slaan? Nee, ik ben zo blij dat ik er eindelijk weer 1 heb 😀

    Ik geloof dat Chick’s love food een hele sectie met recepten heeft met 5 ingrediënten, perfect voor jou geloof ik 😉

  2. Haha leuk geschreven!
    Ik durf hard te roepen dat ik een echte keukenprinses ben, ik bak en kook erop los en het begint eigenlijk een beetje uit de hand te lopen hoeveel ik bak en kook haha! Alleen ik heb dan ook dat ik heel allergisch op eten reageer, dus ik moet het ook wel, maar ik vind het ook heel leuk! Dus dat scheelt🙂. Daarbij kijk ik heel veel 24kitchen, daar leer je heel veel van, dus als je een betere keukenprinses wilt worden is dat misschien een optie?

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s