life

#130

kaas·kop

(de; m,v; meervoud: kaaskoppen)
1 scheldnaam voor een Nederlander, bv. gebruikt in België

Nooit heb ik me een kaaskop gevoeld, ook nooit over nagedacht eigenlijk tot vorige week. Stomtoevallig zag ik op TV een actie : 3 kazen + een gratis kaasplankje. Die kazen konden me op dat moment gestolen worden, maar dat kaasplankje trok mijn aandacht, want ik heb een zwak voor plankjes.

Aangezien ik een lichte kater had besloot ik eens gek te doen en een volvreet avondje voor mezelf te organiseren en ja.. toen kwamen die kazen opeens ook van pas.

Aangekomen bij de AH XL (jesuschrist wat een winkel) had ik na een klein half uur eindelijk de kaasafdeling gevonden. Een giga assortiment lachte me vrolijk toe, maar helaas lachte ik niet vrolijk terug.
Van schimmelkazen tot smeerkazen en van brie tot portkazen.. geen idee waar ik moest beginnen.
Ik besloot om op safe te spelen en een brie’tje mee te nemen en twee kazen die er normaal uitzagen (lees : zonder schimmel).
Eenmaal thuis ging het stokbrood in de oven en haalde ik het plankje + de kazen voor de dag en oh my .. ik ben duidelijk wel een echte kaaskop en ik ben er trots op ;).

Advertenties

16 gedachten over “#130”

  1. Haha ik hou ook heeel erg van kaas, behalve idd de schimmelkazen… Brie lust ik ook, maar ik ben dus echt zo gestoord om al die witte randjes eraf te snijden want dat lust ik niet 😀 Mijn vriend lust trouwens echt absoluut geen kaas…. Hij vind het al griezelig als er iets van kaas in de buurt van zijn eten is geweest haha.

  2. Kaas for life! Love it. Een normaal blokje jonge kaas word ik ook al gelukkig van. Laatst in Porto hebben we 2 dagen achter elkaar kaasplankjes gegeten. Vreemde nieuwe kaasjes = gelukkige Margo.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s