travel

#129

Soms moet je bij een eerste teken van afwijzing al je conclusie trekken en denken ‘Oke.. dit gaat em niet worden.‘ maar nee.. wij Nederlanders gaan na de 1e afwijzing stug door.
Waaaaaar heb je t over? Nou .. over ons fietsavontuur in Valencia.

Toen de creditcard van mn vriendin werd geweigerd hadden we eigenlijk moeten denken ‘Oke dan niet en hallo wijn!‘. But we didn’t..

Na poging 15 lukt het dan eindelijk en krijgen we de tweede fiets uit het hippe rek (jaa, we zijn volhouders).
Na een laat ontbijt (of eigenlijk al lunch) fietsen we door het park (loooooove it!) richting het strand, waar we 3,5u later aan komen en onze onhandige fietsen parkeren.


Nadat we ons hebben volgevrgeten en meer wijn hebben genuttigd dan B. st Claire, waggelen we naar de dichtstbijzijnde fietsenstalling. We voeren netjes onze kaartgegevens in en hoppa : CARD OVERDRAWN.

Ik kijk een beetje dom naar de tekst en probeer het nog een keer, en nog een keer, en .. enfin, you get my point.
We besluiten om hulp te vragen, want hey .. misschien ligt het aan ons.
De eerste de beste Spanjaard die dichtbij komt grijpen we bij zijn nekvel en we duwen zijn pretty face tegen de automaat ‘Oh miss.. I see that your card is overdrawn.‘ no shit Sherlock..

Na 3 uur, 115 pogingen, 80 telefoontjes naar het Valenbisi telefoonnummer waar we net zo vaak worden opgehangen met de mededeling dat het druk is en we over 2 minuten moeten terugbellen en een lange haatklaagmail besluiten we om een taxi te nemen.
Op weg naar de taxistand komen we nog zo’n klere automaat tegen en goh.. we doen net of we achterlijk zijn en proberen het nog een laatste keer. Na het invoeren van de codes die we ondertussen uit ons hoofd kennen verschijnt er uit het niets : TAKE A BIKE.

Are you fucking kiddin’ me?

Advertenties

18 gedachten over “#129”

  1. Toch contact opnemen met de cc company. Want waar komt zo’n melding dan vandaan? Ik had al lang een taxi of bus genomen ipv die fietstocht 😛
    Maar ik ben dan ook een beetje een gevaar op de weg op de fiets, zelfs als ik sober ben…

    1. Of het de eerste keer aan de automaat of de cc was weet ik niet zeker, maar de tweede keer ging het over het pasje van de fiets zelf,
      De volgende keer laat ik zo’n fiets ook staan haha. Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s