favs

#119

Ten eerste wil ik even dank je wel zeggen voor de lieve berichtjes <3. Het gaat steeds beter met me, alleen de nachten zijn redelijk killing aangezien ik gemiddeld niet langer slaap dan 2 uur, heel erg hatelijk.

Ondertussen ben ik ook nog jarig geweest en het hele idee van een calorierijke cheesecake in New York eten ging natuurlijk niet door en ik besloot om mijn verjaardag dit jaar helemaal over te slaan. Mijn hoofd stond er absoluut niet naar, alleen is dat jaartje er evengoed bijgekomen (dat is dan weer jammer).

Ondertussen heb ik ook weer rond lopen neuzen bij jullie en begint mijn blogritme weer te komen (mag ook wel na bijna 5 weken). Nu ik weer thuis ben en nog niet heel actief ben is Netflix weer een goede vriend geworden en dit lijkt me een goed moment om mijn top 3 met jullie te delen :

#1 The Walking Dead
De serie begint wanneer Rick Grimes, een hulpsheriff die in coma raakt na een schietpartij, wakker wordt in een gevaarlijke nieuwe wereld. Het overgrote deel van de mensheid is veranderd in zombies. Rick voegt zich bij een groep mensen en probeert te overleven in deze gevaarlijke wereld. 

Hier wilde ik heeeeel lang niet aan beginnen, alsof een stel zombies mij gelukkig zouden kunnen maken, pff! Nou.. dat had ik toch wel even helemaal verkeerd. Ik ben zwaarzwaarzwaar verslaafd aan deze geniale serie die over zoveel meer gaat dan een stel zombies.

#2 Scream
In het stadje Lakewood vinden een aantal moorden plaats. Een tiermeisje, Emma Duval, staat op de een of andere manier in verband met deze moorden en het donkere verleden van het stadje. 

Een tijd terug schreef ik al een blogje over mijn Scream addiction en wat was ik gelukkig met een TV serie. Ik was minder gelukkig toen ik door seizoen 1 heen was en ik geen seizoen 2 kon vinden, maaaaaaar het geluk is met mij want seizoen 2 is er (met elke week een nieuwe aflevering op Netflix), yihaa.

#3 Bloodline
De familie Rayburn staat in de Florida Keys bekend als een respectabele familie. Wanneer op een dag een familiereünie wordt georganiseerd, duikt er een familielid op. Zijn aanwezigheid zorgt er voor dat alle duistere geheimen van de familieleden komen bovendrijven.

Puur uit verveling aan deze serie begonnen en oh my.. wat heeft ie me verrast zeg! Ook hier moest ik even op seizoen 2 wachten, maar ondertussen staat seizoen 2 er in volle glorie op ;).

Enjoyy :).

Advertenties

11 gedachten over “#119”

  1. Wat balen dat je zo slecht slaapt! Hopelijk gaat het snel wat beter. Naar Scream ben ik wel heel benieuwd! Op het moment kijk ik niet zoveel naar series eigenlijk, omdat de meeste nu het seizoen afhebben.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s