life

#118

Soms.. soms loopt het niet helemaal zoals je in gedachten had en dat is best wel vervelend (dat druk ik zacht uit). Zoals jullie in die 117 posts wel gemerkt hebben praat ik niet heel veel over mijn gevoelens en nee.. daar ga ik nu ook niet mee beginnen, maar helaas ben ik eerder terug van New York dan verwacht. Ja het gaat goed met me (nog niet helemaal top, maar oke) en hopelijk ben ik snel weer helemaal de oude.

Anyways.. om het niet helemaal dramatisch te maken wil ik jullie wel mede delen dat mijn West USA trip helemaal geweldig was. Wat hebben we genoten samen en wat hebben we veel gezien. Er waren uiteraard een aantal dingen die ik al een keer had gedaan / gezien, maar oh my .. het blijft schitterend!

Ik ben weer helemaal back in business en zal binnenkort wat meer dingetjes over mijn trip met jullie delen en last but not least.. ik ga ook weer aan mijn blogrondjes beginnen (hope you guys forgive me).

Liefs.x

Advertenties

13 gedachten over “#118”

    1. Dat snap ik ergens wel, maar door de persoonlijke aard wil ik er niet al teveel over uitweiden. Het gaat iig steeds beter met me en dat telt zullen we maar zeggen :). Liefs.x

  1. Natuurlijk is het jammer dat je eerder terug bent, maar soms is het niet anders. Ik weet niet wat de reden is (en het is jouw blog, dus je kan er zo veel/weinig over kwijt als je zou willen), maar soms gebeurt er wat en moet je zo’n keuze maken. Of.. in andere omstandigheden, wordt die voor jou gemaakt. Belangrijk is dat je wel een mooie tijd hebt gehad in de VS. Foto’s komen vast nog.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s