life

#113

Deze week is ie er weer : mijn weekoverzichtje! Alleen deze update geen foto’s. Ben mijn iPhonegebruik wat aan het afbouwen ivm mijn aankomende trip, dan ben ik namelijk ook niet 24/7 bereikbaar en ja dat is een proces ;).

Op maandag stond er een bezoekje aan mijn vriendinnen op het programma en kon ik gezellig met hun zoontje knuffelen, was alweer veel te lang geleden en het is en blijft een heerlijk mannetje! Na mijn bezoek aan the family door de halve storm naar het reisbureau gereden om onze reispapieren op te halen, woopwoop!

Dinsdagmiddag besloot ik onverwachts om te gaan shoppen en moest ik me ’s avonds ontzettend haasten om op tijd te zijn bij mijn vriendin. Ik zou namelijk ’s avonds op haar zoontje komen passen. Voor het slapen gaan zijn we nog een ijsje gaan eten en hebben we gebowld en lag meneer iets te laat in bed (maar ach.. soms mag dat :p).

Op woensdagmorgen kwam er al vroeg een meneer mijn raam repareren dus moest ik op tijd mijn nestje uit. De aardige meneer kon mijn huis niet vinden en kwam dus wat later dan verwacht bij me aan (no problem natuurlijk). Tegen de middag had ik met mijn peettante afgesproken om samen te lunchen en hebben we er een gezellig middagje van gemaakt.

Donderdagmorgen moest ik naar de schoonheidsspecialiste, daarna ging ik bij mijn moeder lunchen en ’s middags mocht ik het zoontje van mijn vriendin van school halen. We hebben weer samen gebowld en alweeeeeer een ijsje gegeten en na het avondeten werd de grote man opgehaald.

Vrijdag was de man van mijn peettante jarig en ging ik ’s middags op visite waar ik tot het avondeten ben blijven hangen. Toen ik thuis was ben ik aan de grote schoonmaak begonnen (ja echt op vrijdagavond) en heb ik de avond op de bank afgesloten met een glas Licor 43 en the Walking dead.

Zaterdag kwam mijn nieuwe tas binnen (ja alweer een) en die van mijn moeder. De laatste bracht ik meteen naar moeders die er heel blij mee was en daarna reed ik door naar mijn kapster. Na bijna 2,5u liep ik weer fris en fruitig en met een new hairdo naar buiten. ’s Avonds at ik lekker ongezond en keek ik samen met mijn visite twee films (al viel ik tijdens de laatste in slaap haha). 

Zondagmorgen stond er een ontbijtje op het programma bij van der Valk en ’s middags lekker lui geweest. ’s Avonds lekker uit wezen eten : sushi, een perfecte afsluiter!

Advertenties

4 gedachten over “#113”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s