travel

#109

Het heeft even geduurd, maar de kogel is door de kerk! Op 16 september vertrek ik voor 2 maanden naar Buenos Aires and I can’t wait!!!
What the hell ga je daar 2 maanden doen vraag je je af? Nou, vooral genieten maar ook een cursus Spaans volgen.

Vroeger toen ik nog jong was en de opleiding Toerisme en Recreatie volgde kreeg ik ook Spaans, maar dat was een aanfluiting. Ik kom nog steeds niet verder dan ¡Hola en Adiós en dat vind ik dood- en doodzonde, dus ja.. ik dacht er dus al een tijdje over na om een cursus Spaans te volgen en dat kan natuurlijk het beste in zo’n wereldstad als Buenos Aires ;).

Tickets zijn in de pocket, appartement is gehuurd en het enige wat ik nog moet doen is aftellen!

Advertenties

14 gedachten over “#109”

  1. Stoer hoor. Niet gewoon Barcelona, maar ook meteen lekker ver weg. Heel veel plezier daar, hopelijk mogen wij meelezen met hoe het daar verloopt (en hopelijk in het Nederlands, aangezien mijn Spaans ook behoorlijk roestig is).

  2. Té leuk! Als je tips wilt heb ik er nog wel een paar ;-). En als ik toevallig die kant op kom doen we een koffietje! Geniet van de voorpret!

  3. Oh wat cool! Ik gok dat je de MTRO hebt gedaan? Super leuk dat je dan nu wat gaat doen met je Spaans. Ben erg benieuwd naar je avonturen en foto’s. Gaaf dat je deze keuze hebt gemaakt. Zelf heb ik ook Spaans gehad (op de MTRO), maar als je daar niets mee doet, zakt het echt weg. Ik kom niet meer verder dan 2 biertjes bestellen (en ik drink niet eens bier). Succes en have fun!!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s