life

#106

Af en toe kom ik dingen tegen en denk ik : Oehh.. scary shit! Vandaag ga ik deze scary shit dingen met jullie delen, want wat vind ik scary shit?

Alleen door een donker bos lopen – to be honest zou ik ook niet met iemand samen door een donker bos lopen.

Een wond verzorgen – dat klinkt misschien raar, maar ik ben zo slecht met bloed. Toen mijn moeder werd geopereerd een aantal jaren geleden moest ik haar gaasje verwisselen, ik viel bijna om.

Mijn iPhone 6s Plus gebruiken zonder hoesje – mijn liefde is zoveel mooier zonder hoesje, maar wat als ie valt?! That would be the end of the world!

Met mijn vingers een kaars doven – met mijn geluk sta ik binnen 2 seconden in lichterlaaie.

In een onderzeeër verblijven – ik zou werkelijk panisch worden.

Home alone een echte enge film kijken – weleens gedaan en dan ren ik echt als een malle naar mijn slaapkamer.

Aan schrikdraad voelen – ik heb het idee dat ik er dan uitzie (en me zo voel) als Alan uit the Hangover die getaserd wordt.

Wat vinden jullie scary shit?

Advertenties

15 gedachten over “#106”

 1. Alleen door een donker bos lopen vind ik ook niet prettig, zou het ook nooit doen 🙂 Oh en Iphone zonder hoesje vind ik ook eng haha Heb er altijd een hoesje om heen.

 2. Dat met bloed herken ik heel erg, ik kan daar ook niet goed tegen. Ik word er altijd een beetje misselijk en duizelig van. Het gekke is alleen dat ik als iemand mij op dat moment echt nodig heeft, ik wel hulp kan bieden, ook al voel ik mij er slecht door. Tegen enge medische dingen of ziektes kan ik ook niet, ook al wordt er alleen maar over gepraat en dat vind ik wel lastig, zeker als vrienden of familie iets hebben en je er voor ze wil zijn. Dan probeer ik echt te verbergen dat ik mij er niet gemakkelijk bij voel haha.

 3. Alleen buiten wandelen in het donker heb ik niet zo’n problemen mee, want hier in België is het gewoon NIET donker.
  Maar er is wel een fietspad waar ik vroeger langs fietste als ik naar mijn vriend ging en dat was wel super donker en daar had ik ook wel schrik ook!

  Nu ik niet op mijn rechter voet kan steunen vind ik het ook akelig om de jongste naar beneden te halen.
  Ik ga op mijn gat zitten, zet haar op mijn schoot en schuifel zo trap voor trap naar beneden. pfffff
  Gelukkig manlief straks terug thuis!

 4. Hahaha Alan van The Hangover. Wat ik vreselijk vind ik het zien van een gebroken been of arm dan klap ik echt direct op de grond neer.

 5. Ik herken me zo hard in het puntje ‘met mijn vinger een kaars doven’! Ik ben als de dood voor vuur. Ik vind kaarsjes enorm gezellig, maar ik kan ze echt niet in mijn buurt verdragen. Als ik eens gezellig op café zit met vrienden en zij spelen met de kaars door hun vinger door het vuur te halen, krijg ik bijna een crise, haha! Liefs

 6. Ik ben niet zo bang voor bloed, gelukkig. Wat ik wel ook eng vind is in het donker rondlopen. Vroeger ook snachts naar de wc te moeten was een nachtmerrie. Ik was één van die kinderen die dan gaat zingen haha Nu hebben we op de gang een sensor; zodra ik de gang op loop, springt het licht aan. Ideaal!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s