life, travel

#105

Wauw, wat heb ik een paar geweldige dagen gehad zeg :D.

Maandag vertrek ik op tijd richting het vliegveld en mijn avontuur begint al goed, lees er hier meer over.
Na een kort rondje door de hal ga ik door de controle en met een kleine vertraging vertrekken we richting Nice. In Nice aangekomen is het even zoeken naar de juiste bus en wanneer ik de bushalte heb gevonden sta ik er een 3 kwartier te wachten op een bus die niet lijkt te komen. Ik besluit een andere bus te nemen en wanneer ik uitstap blijkt de weg naar mijn appartement iets langer dan verwacht. Na 20 minuten wandelen kom ik aan bij mijn appartement en I love it!


Schoon, hip en super locatie. Ik besluit wat boodschappen te doen en ’s avonds besluit ik om sushi te gaan eten.

Op dinsdag maak ik een lijstje van wat ik allemaal wil zien en rond de middag heb ik alles gehad.


Wat een prachtige stad is Nice zeg, I think I’m falling in love.
Ik ga na een korte stop in het appartement nog even wat winkelen en wanneer ik ’s avonds kapot moe in bed lig zie ik dat ik ruim 13,5km heb gelopen, wauwie that’s a first!


Woensdag ga ik naar Cannes en daar word ik blij verrast, want blijkbaar gaat het film festival die dag van start, hoe cool is dat!


Tijdens de lunch probeer ik wat meer informatie te vinden en zie ik dat er verschillende Hollywoodsterren een meet and greet hebben die middag. Ik ben nog aan het twijfelen om naar een aantal meet and greets te gaan, maar ik blijk er minder gevoelig voor dan ik dacht en ik vervolg mijn sightseeing tour door Cannes. Ik heb er werkelijk mijn ogen uitgekeken, wat een gave plek is dit.

Donderdag is het de dag van vertrek en die is iets stressvoller dan ik vantevoren had gedacht, meer erover lees je hier. Als ik eenmaal in het vliegtuig zit en we taxiën kijk ik verdrietig door het raampje naar buiten, au revoir Nice, tu es belle!

Op vrijdag heb ik afgesproken om met moeders mee naar het ziekenhuis te gaan (ze wordt van de zomer geopereerd aan haar knie en moet nu wat voorbereidingen daarvoor treffen). In de middag zijn we terug en besluiten we spontaan om ’s avonds gezellig te BBQen. Na het boodschappen doen en een heerlijke en gezellige BBQ lig ik niet al te laat in bed.

Zaterdag hebben we familiedag, altijd leuk! Dit jaar werd het georganiseerd door de koude kant (de partners van mijn moeder en twee tantes). Eerst gaan we met de huifkar op pad en ’s middags gaan we in het donker golfen, super leuk!


’s Avonds eten we gezellig samen en vieren we de verjaardag van mijn lieve Oma.

Op zondag besluit ik om lekker rustig aan te doen. Na een weekje niet veel thuis te zijn geweest vind ik het heerlijk om wat in huis te rommelen, doe ik eindelijk weer een blogrondje, ga ik boodschappen doen en geniet ik gewoon even van het thuis zijn.

Mijn week was echt super! Ik heb het onwijs leuk gehad in Nice, echt een aanrader en hier ga ik zeker vaker komen.

Hoe was jullie week?

Advertenties

14 gedachten over “#105”

  1. Mijn man was eens een week in Nice voor zijn werk en vond het ook prachtig daar, wellicht eens erheen, al ben ik niet zo een Frankrijk fan, mooie plekken zijn het vaak toch wel waard 😉 Mijn week stond in het teken van mijn herstel, mijn moeder was de hele week bij mij om te helpen met het huishouden en koken en dat was toch wel heel fijn!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s