travel

#98

Hey joh, hoe was Manchester nou?
Oh ja.. dat was tof. Veel gegeten en gedronken. Ok doei!

Neeeeee, zo makkelijk kom ik er natuurlijk niet vanaf en dat wil ik daarnaast ook niet, maar Manchester was wel echt heel tof! De stad zelf heb ik (om eerlijk te zijn) niet echt goed bekeken dus ik kan je er niet heel veel over vertellen, maar ik heb me er wel onwijs goed vermaakt (en dat telt toch?).

Enfin, op vrijdag vertrok ik vanaf Eindhoven naar Manchester en ik vind het altijd zo leuk dat ik sneller in Engeland ben met het vliegtuig dan met de trein in Amsterdam. Anyways.. ik kwam na een prima vlucht aan op het vliegveld, sprong de trein in en ging richting het hotel. Mijn vriendin zou me in de trein ontmoeten, maar die druif had uiteraard de verkeerde trein gepakt (ja, zij woont inderdaad in Engeland, verder zeg ik niks :p) en ik kwam dus eerder aan bij ons hotel (Hilton Manchester Deansgate).


Gelukkig kon ik al naar de kamer en na een klein uurtje had mevrouw haar weg ook gevonden en gingen we aan de wijn. Nadat de fles leeg was leek het ons een goed idee om te gaan eten (bij Dimitri’s) en omdat het restaurant vol was moesten we even aan de bar wachten. Mevrouw de bartender vond dat we aan de whiskey moesten en ja.. dat kunnen we natuurlijk niet weigeren. Na de whiskey dronken we nog een fles wijn tijdens het diner en met ons buikje halfvol (ik vond het eten persoonlijk niet super) vertrokken we richting een aanbevolen club (Revolución de Cuba) en hadden we een heerlijke nacht. Na de nodige dansjes en whiskey cola’s besloten we richting het hotel te lopen om daar meteen als een blok in slaap te vallen.

De volgende morgen hadden we een giga kater, waren we de helft van de avond kwijt en bleken we opeens een paar sambaballen in ons bezit te hebben. Na een korte opfrisbeurt gingen we maar ontbijten. Na het ontbijt ons bed weer in en na 2 uurtjes besloten we dat het een goed idee was om toch maar even de buitenlucht in te gaan.


Na een bezoek aan een oude bibliotheek vielen we neer op een terrasje en omdat we ons nog steeds brak voelden besloten maar gewoon door te drinken (dat helpt namelijk het beste). Na de borrel voelden we ons dan ook een stuk beter en kon het shoppen beginnen. Tegen het einde van de middag hadden we weer honger en vielen we bij the Alchemist binnen om wat te eten en drinken en wat is dit een aanrader!
Lekker eten, lekkere gastheer en heelveel bijzondere drank. Geslaagd dus! 

Uiteraard kregen we een after dinner dip (we worden oud) en ondanks dat we wilde plannen hadden bleven op de hotelkamer hangen en dat was eigenlijk ook meer dan prima.

Zondag was de dag van vertrek en omdat we pas later op de dag de trein moesten pakken hebben we nog een rondje gemaakt door Manchester en om even warm te worden hebben we onderweg een chocomel genuttigd (bij Missoula).


Tijdens onze check out hadden we een tafeltje besproken bij de bar in het hotel en oh dear.. dat was wel heel cool. Jammer dat het weer een beetje druilerig was (ivm het uitzicht), maar evengoed heel gaaf! Naast het gave uitzicht ook lekker gegeten bij Cloud 23 Bar.


Daarna door de regen richting het treinstation en was het weekend helaas weer om :'(. Het was heerlijk om mijn vriendin weer te zien, we hebben onwijs veel lol gehad en het was echt de perfecte start van mijn reisjaar!

Advertenties

6 gedachten over “#98”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s