life

#97

Het is weer tijd voor mijn weekupdate. Ik typ dit nu lekker in het zonnetje buiten op mijn balkon, hoe fijn is dat!

Op maandag werd ik veel te vroeg wakker, kon ik uiteraard niet meer slapen en stond ik maar op. De rest van de dag naar de regen gekeken, boodschappen gedaan en mijn boek uitgelezen.


’s Middags kwam mijn moeder op de koffie me uithoren over Manchester (altijd leuk). Na het avondeten dook ik op de bank met een emmer thee omdat ik blijkbaar een oud wijf begin te worden ;).


Dinsdag was het dochtertje van mijn vriendin jarig : 1 jaar en ging ik (uiteraard) op visite. Een cadeautje had de kleine mop al gehad : een piloten zonnebril (te hip, al zeg ik t zelf). Ik was er de hele middag zoet mee en ik deed de rest van de dag dan ook niet meer zoveel.

Op woensdag was het Joyceverhuisdag ehh.. Koningsdag 😉 en ja.. ik heb dat niet heel uitbundig gevierd. Ik kon zelfs geen oranje accessoire thuis vinden, hoe saai eigenlijk! ’s Middags ging ik lekker lunchen in het dorp en daarna wezen shoppen en wat nieuwe spulletjes gekocht en ja.. dat was mijn Koningsdag. Wat ik wel heb gedaan is ’s avonds een borrel gedronken op de Koning (en mijn eigen jubileum)!

Donderdag was mijn lieve peettante jarig en na mijn wekelijkse hardloopsessie ging ik daar gezellig heen.


De hele middag heb ik daar in een luie stoel gehangen en wat was het gezellig! Nu moet ik ook wel zeggen dat ik de tofste peettante ever heb en ik me altijd mega thuis voel. Na de verjaardag even bij moeders geweest en gezellig een ijsje gegeten nog.


Vrijdag stond ik vroeg op want mijn nieuwe koffer zou komen (meestal komt PostNL om 8uur, die dag uiteraard niet). De vriendelijke man belde om half 1 aan met mijn geweldige koffer en ik had hem wel kunnen kussen, was net zo blij als een klein kind in de speelgoedwinkel!


Daarna het huis onder handen genomen en ’s avonds had ik een verjaardag tot diep in de nacht ;).

Op zaterdag ging ik weer gezellig naar mijn lieve Oma en hebben we even lekker gewandeld, heerlijk.

’s Avonds kreeg ik onverwacht visite en keken we uiteindelijk een filmpje : Escape Plan. Een film met Sly en Schwarzenegger (dan weet je het wel :p).

Zondag ging ik gezellig winkelen in Den Bosch met een vriendin van me, zaten we ’s middags lekker in de zon met een wijntje en teveel voedsel en hebben we genoten! Na mijn bezoek aan D.Bosch had ik nog een verjaardag van m’n bff. Credits voor de heerlijke taart en gezellige avond, wat ben ik toch happy met mijn lieve vriendinnen.

En ja.. toen was de week weer om! Hoe was jullie week?

Advertenties

14 gedachten over “#97”

  1. je koffer is nice!! en lekker herkenbaar! ik moet ook nog een nieuwe hebben maar vind het zo duur 😦 we hebben nog oude koffers die maar een kant op rollen maar om daar nou 3 weken mee in Japan te lopen >__<

  2. Wat grappig dat je een koffer hebt besteld. Ik reis echt het liefste met mijn backpack. Straks naar Suriname wel ook een koffer hoor. Je koffer ziet er in ieder geval wel cool (en groot) uit! Lekker veel feestjes heb je gehad.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s