life

#94

Hier zijn we weer met een weekoverzichtje. Super week met een heerlijke afsluiting (wat wil een mens nog meer!).

Op maandag werd ik heerlijk uitgerust wakker na een nacht zonder pijntjes, yes! Ik deed wat boodschappen en rommelde wat in huis. ’s Avonds mocht ik oppas spelen bij het zoontje van een vriendin van me.

We aten een ijsje samen, namen de pont terug naar huis en speelden een spelletje, gezellig!

Dinsdagmoest ik terug naar de kaakchirg en mocht mijn gaasje eruit en dat was toch best wel spannend. Eerlijk is eerlijk er zijn dingen die prettiger voelen, maar het viel me reuze mee.

Vervolgens snel even het dorp in gelopen om wat cadeautjes te halen en hup door naar een (je raadt het al) verjaardag. ’s Avonds lekker in bad gedoken met de Flow, even ontspannen!

Op de bank Bad Boys gekeken en dat blijft een leuke film!
Ik ben trouwens ook wel erg benieuwd naar deel 3, maar daar moeten we nog even een jaartje op wachten ;).

Op woensdag besloot ik het huis maar eens te poetsen, altijd leuk not en vond ik het een goed idee om bij mijn moeder op de koffie te gaan.

De vriend van mijn moeder moest nog wat spullen wegbrengen en besloot dat met de fiets te doen en ik vond dat ik best mee kon fietsen (ik maak geen grapje). Dus na een uur fietsen, een bezoekje aan de schoonzoon en een bak koffie in de zon kwamen we weer voldaan thuis! Daarna lekker lui op de bank gekropen!

Donderdagmorgen had ik wat afspraken staan : gemeentehuis en naar mijn nagelstyliste. ’s Middags zette ik mijn laptop weer terug te zetten naar Windows 7 (don’t say a word :p). Een aantal programma’s deden het niet meer : te irritant. Gelukkig was het terugzetten zo gepiept! ’s Middags lekker in het zonnetje gezeten met een boek, heerlijk!

’s Avonds moest ik nog even naar mijn moeder en besloten we samen te gaan fietsen (ja ik zat alweer op een fiets)!

Vrijdag probeerde ik wat uit te slapen, wat niet lukte. Na het ontbijt maar begonnen met mijn koffertje pakken en ik was natuurlijk weer wat vergeten dus snel het dorp in gelopen en toen op naar het vliegveld :).

Het weekend verbleef ik in Manchester maar daarover later meer ;).
Ahh oke omdat jullie zo aandringen :p een tipje van de sluier : Drank en Drugs eten!


Hoe was jullie week?

Advertenties

10 gedachten over “#94”

  1. Jeetje, dat eten op die laatste foto ziet er wel geweldig uit, zeg!
    Schoonmaken vind ik soms leuk en soms niet, dat hangt van mijn stemming af. Maar er is één ding waarvoor ik mezelf altijd weer over een drempel heen moet zetten en dat is stofzuigen. (Vind ik niet leuk.)
    Goed dat je inmiddels geen pijntjes meer hebt!

    1. Ja volgens mij in april 2017. Vaak zijn andere delen inderdaad niet heel tof, maar ze hebben er lang genoeg over na kunnen denken dus laten we hopen dat het goedkomt :p. Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s