life

#87

Het is donderdagmiddag en het regent. Ik leg mijn hardloopschoenen maar weer terug in de kast, want (eerlijk is eerlijk) zo’n die hard ben ik nu ook weer niet. Terwijl ik weer richting woonkamer loop bedenk ik me dat ik mijn laptop nog steeds moet updaten naar Windows 10 en ja.. eigenlijk is dit wel het perfecte moment.

Ik start het gebakje op, het is een uur of 1 en voordat de update kan beginnen moeten er nog een aantal kleine updates gedaan worden : prima.
Ondertussen blog ik, kijk ik half naar de TV en eet ik wat. Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat de kleine updates gedaan zijn en ik hou mijn hart vast voor de grote update, maar ik blijf positief.
Na 136 uur ga ik dan ein-de-lijk voor de grote update, helaas.. te weinig ruimte om update uit te voeren (fuckerdefuck). Anyway.. ik kies voor een schoonmaak en na nog eens 136 uur kan ik dan toch echt aan de update beginnen. Ik zie tot mijn grote schrik dat het al half 5 is en als ik niet opschiet kom ik te laat voor mijn dinerdate dus ik zet de update aan en laat het kreng alleen. Wanneer ik ’s avonds terugkom zie ik dat ie weer terug is naar het oude scherm, geen update gedaan dus.
Ondertussen vervloek ik dat ding en pak van ellende een borrel en ja ik start maar weer de update (ik lijk wel een ezel, alleen stoot ik me schijnbaar wel 3x aan dezelfde steen). Om 22u is het dan eindelijk zover : de update is gedaan. Hallelujah!

De volgende dag kom ik bij mijn moeder en vertel over mijn kansloze donderdag. Ze kijkt me opeens bijzonder lief aan en zegt : ‘Oh die van mij moet ook nog en ik kan dat denk ik niet. Wil jij misschien..?

 
Juist.. je raadt het al. Het is ondertussen vrijdagmiddag en ik zit weer als een botsauto naar een laptop te staren. Ik blog wat, kijk half naar de tv en eet ondertussen iets and  it’s déjà vu all over again..

Advertenties

11 gedachten over “#87”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s