life

#86

´s Morgens rij ik de parkeergarage uit omdat ik heb afgesproken om te gaan lunchen. Na de lunch rij ik nietsvermoedend weer bij de parkeergarage naar beneden, ik steek mijn pasje in de daarvoor bestemde gleuf en rij bijna vol enthousiasme tegen een gesloten slagboom aan.
Huh?! In de achteruit en nogmaals steek ik mijn pasje in de gleuf : toegang geweigerd. Ik staar als een botsauto naar het scherm, dan verandert er wat en komt er te staan : access denied (alsof ik het de eerste keer niet begreep).

Anyway.. ik besluit maar om op de info knop te drukken en de mevrouw aan de andere kant verteld me doodleuk dat mijn kaart geblokkeerd is, want ja.. ik heb mijn factuur niet betaald. Ehh?! Welke factuur?! De mevrouw aan de andere kant van de lijn (laten we haar voor het gemak de Trol noemen) raakt lichtelijk geïrriteerd en verteld me dat ik toch echt wel een factuur heb ontvangen. Door haar arrogantie raak ik ook geïrriteerd en vertel haar dat ik toch echt geen factuur heb gehad en dat ik wel wat beters te doen heb dan hier naar een gesloten slagboom te staan koekeloeren (ik heb niks beters te doen, maar weet zij veel). Ze besluit geen discussie aan te gaan (verstandig) en opent toch maar de slagboom.

Thuis duik ik in mijn papieren en natuurlijk vind ik geen factuur. Ik bel maar even het parkeerbureau op en de Trol neemt op (godsgruwelijk). Nog net zo geïrriteerd als 15 minuten geleden verteld ze me dat ze de factuur wel in mijn brievenbus gooit na der werk, maar ik heb liever dat ze deze even naar me mailt want dat scheelt haar ook weer extra voetenwerk (ik heb gewoon geen zin om te wachten).
Na 5 minuten ontvang ik de factuur en ik zie meteen waarom deze nooit bij me aan is gekomen. Ten eerste hebben ze me verandert in een man (geeneens dezelfde voorletter, serieus?!) en daarnaast ben ik blijkbaar in de tussentijd ook nog eens verhuisd.

Ik zou mezelf niet zijn als ik deze fout niet onder de neus schuif van de Trol. Niet veel later krijg ik dan ook haar excuses voor de slordige fout. Juistem, in the face motherf… ;).

Advertenties

13 gedachten over “#86”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s