life

#85

De laatste week van maart was een mooi weekje! Leuke gezellige dingen gedaan en hopelijk was jullie week net zo leuk :)!

Maandag staat er een Paasbrunch op het programma bij mijn stiefzus, altijd leuk! Heerlijk gegeten, spelletjes gespeeld en gewoon genoten. Ik hou ervan.

Daarna thuis wat aan mijn blog gewerkt, wat fruit gehaald in de supermarkt en ’s avonds aan een nieuwe serie begonnen op Netflix (thanks voor jullie tips!!).

Op dinsdag haal ik het zoontje van een vriendin van me tussen de middag van school en lunchen we gezellig bij mijn moeder. Nadat ik meneer na de lunch weer drop op school ga ik samen met moeders shoppen (altijd goed). Na het shoppen nog bij het hardloopcentrum geweest en nieuwe hardloopschoenen aan laten meten. Dikke doei aan kniepijn!

Woensdag staat er eigenlijk een lunch met een vriendin op het programma, maar ze is helaas ziek dus besluit ik ook nog maar even in bed te blijven. ’s Avonds staat er weer een date met een andere vriendin op het programma en na teveel wijntjes lig ik veel te laat in bed.

Op donderdag ben ik druk met bezoekjes aan mijn nagelstyliste en schoonheidsspecialiste en ’s avonds ga ik weer richting het ziekenhuis om te knuffelen met mijn nieuwe grote vriend. De schat! Mag gelukkig ook bijna naar huis, super fijn!


Vrijdag mag ik de zoon van mijn vriendin weer van school halen tussen de middag en ’s middags mag ik oppas spelen bij een vriendin van me (het wordt nog wat met me). Daarna foto’s gemaakt van de kleine meid voor de uitnodiging van haar eerste feestje en thank god is het me gelukt om een paar leuke te schieten haha ;).

Zaterdag gaan we richting Nijmegen om daar de verjaardag van mijn neef te vieren. Op zo’n dagen voel ik me altijd zo’n geluksvogel. Mijn familie is zo hecht en gezellig, heerlijk!

Op zondag probeer ik uit te slapen, wat duidelijk niet lukt en begin ik maar wat dingen in huis te veranderen. ´s Avonds haal ik wat sushi (omdat het kan) en help ik een vriendin met haar trouwuitnodiging. Heerlijk weekje gehad!

Was die van jullie ook zo leuk? Tell me ;).

Advertenties

14 gedachten over “#85”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s