life

#81

Ook al is het heel lang geleden dat ik mijn laatste verstopte paasei vond, ik vind het toch iets hebben dat hele Paasgebeuren.
Vroeger toen ik nog jong was kwam de Paashaas bij de hele familie en daar kwamen wij dan natuurlijk ook. Ik weet nog heel goed dat ik me intens gelukkig voelde met mijn rieten mandje, te roze jas en te korte haar, wanneer ik een ei vond in de tuin. Het gevoel wanneer mijn nichtje eerder een paasei vond herinner ik mij ook nog :p.
Mooie herinneringen die we nog regelmatig ophalen. Zo kwamen we laatst een te leuk filmpje tegen in de oude doos.

Mijn moeder filmde vroeger alles, van de familievakanties in Spanje tot het uitkomen van een ei op de basisschool, alles is vastgelegd. Zo ook heel veel egg hunts waaronder eentje waarop mijn neefjes te zien zijn die bij ons thuis paaseieren komen zoeken (ze zijn nu 16 en 14, dus het is al even geleden).
Mijn neefjes allebei net zo blij als dat ik was in mijn foute roze jas bij het vinden van een ei, maar het leuke is dat je mijn vader ziet die stiekem wat eieren wegpakt uit het rieten mandje en ze weer opnieuw verstopt. De kids hebben niets door en zijn net zo blij wanneer ze hetzelfde ei voor de tweede keer vinden. Heerlijk..


Fijne Paasdagen !

 

Advertenties

4 gedachten over “#81”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s