life

#78

Ten eerste : ik leef nog!

Afgelopen donderdag hebben ze mijn verstandskiezen aan mijn rechterkant eruit gehaald en dat heeft er wel een beetje ingehakt moet ik zeggen (bijna letterlijk :p).
Ik zal jullie mijn horrorverhaal verder besparen en overgaan tot de orde van de dag : mijn weekoverzicht!

Maandag lekker op tijd opgestaan en het huis flink gepoetst en zo blij dat het met m’n knie beter gaat! Daarna boodschappen gedaan en op de koffie geweest bij moeders.

Op dinsdag had ik mijn doktersafspraak staan en ja de pijn in mijn knie was grotendeels al weg, maar gelukkig had ik nog een paar andere dingen die ik wilde bespreken dus m’n bezoek was niet geheel voor Jan Lul zinloos. Anyway.. na het verhelderende consult ben ik met mijn oude manager gaan lunchen, super gezellig. Dat is ook het enige wat ik mis aan m’n werk : de leuke collega’s. Na de lunch naar de apotheek gereden en daarna thuis wat dingen bijgewerkt. ’s Avonds gezellig bij een vriendin aan de wijn gezeten en lag ik veeeeel te laat in m’n nestje ;).

Woensdag werd ik met hoofdpijn wakker (sommige zouden het een kater noemen maar dat vertik ik :p). Om 1u stond er een lunch met mijn stiefzus op het programma en ik kwam om 4u pas thuis dusja.. dat was een hele gezellige lunch.

 
Thuis wat gerommeld nog en ’s avonds organiseerde mijn moeder een Mylène avond en dat was ook weer erg leuk. Heb wat make up spullen besteld, eens kijken of dat bevalt! Bij thuiskomst meteen naar bed gegaan, met buikpijn, want de volgende dag stond er een afspraakje op de agenda, geen leuke :'(.

Donderdag was het Joyce horror story 1.0 : verstandskiezen eruit, h-e-l. Gelukkig was ik ’s morgens al vroeg aan de beurt. De rest van de dag alleen maar gaasjes gewisseld, bloed gespuugd en pijnstillers geslikt. Oh en Netflix gekeken haha, heelveel Netflix gekeken! 

Op vrijdag werd ik redelijk oke wakker na een prima nachtrust, maar nog steeds braaf aan de pijnstillers want zonder was het toch minder prettig. Heelveel Netflix, veel vla en weinig activiteiten.

 
Zaterdag weer de hele dag op de bank gelegen, heel veel meer kon ik nog niet. Ik wilde gaan  afbouwen met de pijnstilling : geen succes. Dus snel weer mijn normale dosis tot me genomen.

 
Op zondag werd ik niet uitgerust wakker, mega slecht geslapen, veel pijn en ja gewoon niet tof. Wond is ook weer gaan bloeden dus allemaal niet leuk. 

Hopelijk was jullie week wat leuker, vertel!!

Advertenties

10 gedachten over “#78”

  1. Afgelopen weekend heb ik een bedrijfsfeest afgezegd om bij mijn medeblogger Puck te zijn. Die kreeg heel naar nieuws over haar vader te horen. Dus ik wilde er voor haar zijn. Daardoor was mijn weekend ook niet al te vrolijk, eigenlijk. Op naar een leuk Paasweekend!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s