life

#77

Een lichte hekel heb ik er wel aan om naar de huisarts te gaan. Begrijp me niet verkeerd, mijn huisarts is hartstikke tof, maar that’s not the point.
Ten eerste betekent het vaak dat je wat hebt wat niet leuk is, daarnaast moet ik altijd wachten (nu ik dit typ loopt het al een half uur uit) en dan zitten er ook nog van die zogenaamde ‘bekenden’ in de wachtkamer.

Ik kom uit een klein dorp en ga daar ook nog altijd naar de huisarts (gelukkig is dat niet vaak).
Anyway.. ik ben geen dorpsmens, nooit geweest ook. Iedereen kent elkaar (ofja dat denken ze) en er wordt nog meer geroddeld dan de gemiddelde uitgaves van de Prive, Weekend en Story bij elkaar. Zo ook nu..

Ik bemoei me in de wachtkamer vooral met mijn telefoon wanneer ik naast me opeens een man hoor praten met een voor hem, op dat moment nog, onbekende vrouw. Na 3 minuten komen ze erachter dat hun kinderen ooit eens collega’s waren en dat is blijkbaar een reden om ook meteen matties for life te worden, want de roddels komen binnen no time op gang.

Na 10minuten weet ik de ins and outs van de gemiddelde inwoner van dit kleine dorp. Ik zit me net te bedenken of je overspannen kan raken van de ellende van een ander als ik opeens de dokter ‘Joyce!’ hoor roepen. Dankbaar kijk ik op en ben ik nog nooit zo blij geweest om een spreekkamer binnen te stappen.

Advertenties

14 gedachten over “#77”

    1. Hatelijk is dat.. je zou zeggen dat ze na zoveel jaren ervaring toch wel weten hoe ze het beste de afspraken in kunnen delen ;). Gesprekken vind ik ook zeker prima, geroddel over andere mensen die ze nauwelijks kennen daar hou ik dan weer helemaal niet van haha. Liefs.x

  1. Het wachten duurt bij mij ook altijd super lang en ik zit dan ook helemaal in mijn telefoon of ik speel met wat speelgoed als ik mijn kiddo’s mee heb 😉

    1. Je kan er makkelijk een uur voor uit trekken, ik vind dat wachten altijd zo zonde van mijn tijd. Met kids erbij is het inderdaad anders dat wachten, een stuk minder vervelend haha. Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s