life

#75

Het is zondagmorgen en ik word 5 minuten voor de wekker wakker en dat is geen goed begin van de dag. Ten eerste hoort een wekker niet op zondag af te gaan, ten tweede zie de eerste!

Het doet me denken aan vroeger toen ik nog jong was en mijn moeder me 1 minuut (JA 60 hele secondes) voor de wekker gillend wakker maakte ‘MOET JIJ NOG NIET OPSTAAN?!’ Als een ware Trump gromde ik in een taal die tot op heden nog niet is ontdekt iets afkeurends. Die taal begreep mijn moeder duidelijk ook niet want een halve minuut daarna stapte ze zo liefdevol als altijd het hol van de leeuw binnen ‘Lieverd, het is denk ik tijd om op te staan.
In mijn hoofd gebeurde dit : TIJD OM OP TE STAAN?! IK HAD #%$£¥# NOG 1(!!!!!!!!!!!) HELE FACKING MINUUT OM TE SLAPEN AAAAAAAAARGHHHHHHH, maar uit mn mond kwam ‘JAAHAAA’ (dat fatsoen had ik soms nog ja, maar de manier waarop deed mijn moeder zich abrupt omdraaien).

Je begrijpt het al, ik ben gezegend met een ochtendhumeur, niet zomaar een, nee ’s morgen verander ik het eerste half uur in Joyzilla als mijn dag niet begint zoals ie moet beginnen en joh .. dat is vandaag dus weer het geval (al is het al even geleden). Gelukkig geen lieve Mama die het moet ontgelden, maar ikzelf.

Dus JAAHAAA, fijne zondag ;)!

Advertenties

12 gedachten over “#75”

  1. Oei haha! ik ben helemaal het tegenovergestelde van jou. Ik word wakker als een soort Disney prinses in een film, vooral als de zon schijnt en vogeltjes fluiten, heb ik een glimlach op mijn gezicht op het moment dat ik wakker word. In het weekend dan, he!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s