favs

#74

Van de week heb ik ontzettend zelfmedelijden gehad (ja kansloos ik weet het). Op dinsdag werd het me even teveel dat ik niks kon doen zonder pijn. Dus na een flinke huilbui en wat afleveringen van Hemlock Grove was ik weer een beetje gekalmeerd en back in business. Woensdag toch maar een voorraad pijnstillers gehaald (slik die dingen normaal nooit) en sindsdien breng ik mijn dagen half stoned door en voel ik minder pijn ;). Ondertussen heb ik wel een afspraak gemaakt bij de dokter trouwens, no worries :p.

Over Hemlock Grove gesproken .. dat vind ik toch wel een hele coole serie. Is totaal anders dan wat ik normaal kijk, maar ik vind em tof. Doet me een beetje aan Supernatural denken, ook het hele sfeertje in de serie.

ou are lovely

Als ik niet ergens had gelezen dat ‘onze’ Famke Janssen erin speelt had ik de serie waarschijnlijk nooit uitgeprobeerd (had er eigenlijk ook nog nooit over gehoord). Ik was vooral benieuwd hoe het met het accent van Famke zat, want dat was (naar mijn mening) nog altijd te duidelijk aanwezig, maar het gaat steeds beter met der kan ik je vertellen ;).
Het eerste seizoen van Hemlock Grove gaat over de Godfrey’s, een rijke familie met een beetje een vaag klinisch familiebedrijf, en de familie Rumancek, een zigeunerfamilie. Sinds de komst van de zigeunerfamilie worden er moorden gepleegd in Hemlock Grove, de vraag is echter door wat? Of is het door wie?

Daarnaast heb ik ook maar weer een film gehuurd, je moet wat als je niet kan fatsoenlijk kunt lopen. Hot Pursuit dit keer en my god.. wat heb ik gelachen zeg! Te flauw is deze film (maar daar hou ik van)! Heerlijke rollen van Reese Witherspoon en Sofía Vergara (ik vind de laatste ook echt geweldig in Modern Family) en het is een film waarbij je echt je verstand op 0 moet zetten en vooral niet teveel moet gaan nadenken want daar is ie niet voor bedoelt haha.

ou are lovely1

Een politie agente die precies volgens het boekje werkt moet met een collega een drugsbaron en zijn vrouw vervoeren naar Dallas om daar te getuigen. Helaas loopt het niet helemaal zoals gepland en vrezen ze voor hun leven op weg naar Dallas.

Dan hebben we ook nog Quantico! Op TV zag ik weleens wat voorbij komen tijdens de reclame, maar dat was het dan ook. Toch ben ik gezwicht en heb ik meteen alle afleveringen gekeken die beschikbaar zijn (zo geen leven nu ik weet het :p) en wat een toffe serie vind ik dit.

ou are lovely1 (1)

In Quantico volgen we FBI agenten in opleiding. Helaas blijkt er een terrorist onder de agenten in opleiding te zitten, maar wie is het? Na 12 afleveringen heb ik nog steeds geen enkel idee en vind ik het ook nog boeiend en dat is een goed teken!

Hebben jullie nog tips?

Advertenties

4 gedachten over “#74”

  1. Being Erica is erg leuk (als je de eerste 2 afleveringen niet doorkomt, dan is het niks voor je. Maar ik heb met plezier naar de serie gekeken). Luther is leuk, The Tudors, Masters of Sex, en de comedyserie Community 🙂
    Hoop dat je je snel weer beter en lekkerder voelt, en dat dat dan samenvalt met lekker weer, zodat jij daar ook van kan genieten.

  2. Naar Hemlock Grove maak je mij nieuwsgierig; als het je aan Supernatural doet denken moet het haast wel leuk zijn, want Supernatural vind ik geweldig. Verder kan ik Gotham en Game of Thrones ook wel echt aanraden. Eigenlijk is er zoveel leuks om te kijken!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s