life

#72

Laatst heb ik echt een avondje ademnood gehad, want wat heb ik gelachen zeg! Geheel toevallig kwam ik via Facebook bij een link terecht die naar de Linda ging en daar vond ik allemaal gênante verhalen. Ik ben iemand van het leedvermaak en mijn god, dat was echt wel heelheelheel erg grappig. Deed me denken aan mijn eigen blunders.

Toen ik net bij mijn vorige baan werkte hadden we een teamuitje en we zouden ons verzamelen bij mijn assistent manager thuis. Ik had de autocorrect altijd aan staan op mijn iPhone (wat nooit problemen had gegeven) en zonder te kijken typte ik ‘Hey.. kan je me even je adres door’appen doodpalen?’ en ik verzond het bericht. Toen ik mijn verzonden bericht nakeek zag ik pas dat de autocorrect van door’appen dus doodpalen had gemaakt, vliegensvlug tikte ik ‘Sorry.. mijn autocorrect kent door’appen duidelijk niet!’ het enige wat ik terugkreeg was ‘En doodpalen wel?!’ Duss… mijn autocorrect staat sindsdien uit ;).

Bij mijn laatst baan stond ik in de winkel en kwam er een meisje binnen met haar vader. Het meisje twijfelde heel erg over de aankoop en wist het allemaal niet meer. Ik wilde haar niet pushen dus ik zei tegen haar ‘Als je nog even wilt overleggen met je vader dan kan dat hoor!’. Ze keek verbaasd op en zei ‘Dat is mijn vriend.’ Oke.. awkward..

Deze van de Linda moet ik ook met jullie delen en de rest kunnen jullie hier vinden (pas op, je traint je buikspieren (van het lachen)).


Hebben jullie nog gênante momenten die jullie willen delen? 

 

Advertenties

8 gedachten over “#72”

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s