favs

#69

Voor het eerst typ ik een post op mijn nieuwe Logitech Keys to Go toetsenbord en ik ben er meer dan happy mee.

Ja, af en toe maak ik een tikfoutje, maar damn wat een geweldig ding is dit. Al weken (sinds ik weet dat ik ga reizen) ben ik op zoek naar HET toetsenbord voor mijn iPad en na heel wat sites en beoordelingen kwam ik eigenlijk geheel onverwachts uit op de Keys to Go. Een klein toetsenbordje dat gekoppeld kan worden met mijn iPad, iPhone en Apple TV, wat wil een Apple freak nog meer? Nou, helemaal niks (ik iig niet). Toen ik de verpakking open maakte zag ik ook nog een smartphone houder erbij zitten, dubbel woop!


Het toetsenbordje is er in 3 kleuren en dat was nog niet zo heel makkelijk kiezen. De kleuren rood, zwart en een soort van donker turqiouse achtig iets zijn allemaal heel leuk. De rode viel bij nader inzien af en ik had bijna de turqiouse besteld, maar zwart is toch wat minder besmettelijk op de een of andere manier. Nu ik deze tekst aan het typen ben maak ik nauwelijks meer foutjes (iig niet meer dan normaal :p) en ben ik dus nog blijer haha.
Nog een voordeel van het toetsenbordje naast het feit dat ie heel makkelijk mee te nemen is? Hij is waterdicht, nog een keer woop!!

Toetsenbordje nodig? Geef deze een kans, want I looooove it!

Hebben jullie een toetsenbord bij jullie tablet / smartphone?

Advertenties

8 gedachten over “#69”

  1. Wij hebben een toetsenbord voor de tablet, maar dat is echt een onding. Ik gebruik hem nooit, maar mijn vriend wel en die raakt dan altijd gefrustreerd. Tsja, het was een goedkoop dingetje.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s