travel

#62

Bij Noelle kwam ik een hele leuke travel tag tegen en ik ben zo vrij geweest om deze over te nemen, hope you don’t mind Noelle ;).

In 2016 gaat er heel wat gebeuren op reisgebied bij mij, dus ik vond het wel toepasselijk om deze nu in te vullen :).

 1. Hoeveel landen heb je bezocht?

Toevallig heb ik een tijdje geleden een lijstje gemaakt voor mijn blog dus het was makkelijk opzoeken : ). In totaal heb ik 21 landen bezocht : België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Curaçao, Costa Rica, Honduras, Guatemala, Nicaragua, Mexico, Thailand, Australië, USA, Malta, Dubai, Portugal.

 1. Waarom reis je?

Wanneer ik reis kom ik tot rust, ik geniet ervan om andere culturen te leren kennen, dingen te bezichtigen, nieuwe mensen te leren kennen en ik hoef me nergens echt zorgen over te maken, heerlijk!

 1. Aan welk land heb je je hart verloren?

Australië, liefde op het eerste gezicht. Een land met prachtige steden, mooie natuur en cultuur.

 1. Hoe reis je het liefst naar de plek van bestemming?

Met het vliegtuig, wanneer het binnen Europa is kan ik ook genieten van een road trip, maar mijn voorkeur gaat echt uit naar het vliegtuig.

 1. Welk land zou je nooit naartoe willen?

Nooit vind ik een zwaar woord haha, maar Japan trekt me echt niet. Ik snap niet wat het is, maar die staat niet op mijn wish list. Maargoed.. zeg nooit nooit ;).

 1. Welk land staat bovenaan je wish list?

Peru, gecombineerd met Bolivia. Ik kan niet wachten om daar rond te gaan reizen. Machu Picchu staat heel heel heel hoog op mijn to do list!

 1. Wat is jouw mooiste reismoment?

Het gevoel wat ik kreeg toen ik met de ferry Sydney binnen kwam, onbeschrijfelijk. Ik heb dat gevoel ook nooit meer zo gehad, alsof ik thuis kwam. Heel bijzonder.

 1. Wat gaat er altijd mee in je koffer?

Wat er altijd mee gaat is mijn iPhone, heel cliché (I know). Daarnaast moet mijn spiegelreflex camera tegenwoordig ook echt mee!

 1. Ben je een planner of beslis je alles op het laatste moment?

Absoluut een planner. Ik kan er heel slecht tegen wanneer ik niet weet waar ik aan toe ben. Begrijp me niet verkeerd, ik kan ook heel erg genieten van gewoon even relaxen op vakantie, maar ik heb altijd dingen op papier staan die ik wil gaan doen! Niks doen kan ik namelijk thuis ook ;).

 1. Waar heb je het lekkerste gegeten?

Dat is een goeie.. dat zou ik zo 123 niet kunnen zeggen..

 1. Wat is je advies voor mensen die graag willen reizen maar denken niet te kunnen?

Je hoeft niet heel veel geld te hebben om te gaan reizen, je kunt veel geld besparen op overnachtingen en tickets. Probeer elke maand wat geld opzij te zetten, kies niet voor dure hotels, maar denk aan hostels of couchsurfing.

 1. Wat is jouw minst leuke reiservaring?

Curaçao, noooooooooit meer en dan ook echt nooit meer.

 1. Wat is jouw gaafste reiservaring?

Moeilijke vraag.. ik heb een hele hoop mooie reizen gemaakt. Het gaafste .. hele lastige, maar dan kies ik toch voor Midden Amerika. Mijn eerste echte grote reis.. Ik was 20 en ging voor het eerst alleen op reis (wel met een groepsreis, maar kende niemand) en dat vond (en vind ik nog) best wel stoer van mezelf.

Advertenties

20 gedachten over “#62”

  1. Ja vond em ook erg leuk, ik zou zeggen : neem em over :)).
   Daar heb ik wat nare dingen meegemaakt waardoor ik er helemaal klaar mee ben, helaas. Liefs.x

 1. Nee hoor, helemaal niet erg!! Juist leuk om jouw antwoorden te lezen! Zo gaaf dat je in Australie bent geweest. Sinds oud & nieuw hebben mijn man en ik een nieuw item op onze bucket list: oud & nieuw in Sydney vieren. Sowieso lijkt Australia me zo een prachtig land!

 2. Ah jaa Australië lijkt me ook echt fantastisch. Oh man, er zijn zoooooo veel landen waar ik graag nog naartoe zou willen. Heel Azië heb ik nog niet gehad 😉 Maar ook landen in Europa en staten in Amerika (dat zijn vind ik ook een soort van landen want die staten zijn zo groot!).Gelukkig heb ik nog een heel leven voor me 🙂

  1. Als ik het zo op een rijtje zie is het inderdaad best wel wat haha. New York is echt top, ben daar zo gek op. LA is niet zo mijn stad, maar dat is natuurlijk ontzettend persoonlijk! Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s