favs

#58

Een collega van me is helemaal gek van Marvel, tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord (ja ik leef nog steeds in een grot blijkbaar).
X-Men en Daredevil ken ik en ja ik wist dat deze films afkomstig zijn vaneen stripverhaal, maar Marvel zei me tot voor kort he-le-maal niets.

Ik heb weinig met stripverhalen, vroeger las ik de Donald Duck, maar daar hield ik het dan ook bij (oh ja.. en de Rode oortjes in de Aktueel (die zat in de leesmap)) maar superhelden enzo.. nee.. kon me weinig boeien.

Toen ik in Champagne was kreeg ik de vraag ‘Ken je Jessica Jones?‘ na even graven in mijn geheugen kon ik me niet bedenken waar ik Jessica misschien van zou moeten kennen. Nou.. Jessica Jones is schijnbaar een Marvel character en ze heeft een eigen serie op Netflix. Toen ik ’s avonds niet in slaap kon komen heb ik maar even een aflevering gekeken en ik ben hooked. Lekker verstand op 0 en gaan met die banaan.

Zijn jullie bekend met Marvel? Zoja, wat vind je ervan?

Advertenties

6 gedachten over “#58”

  1. Ik ben opgegroeid met Marvel! Ik was erg close met mijn neefjes en die waren gek op comics. Ik las dus onder andere Marvel en kende alle karakters. Dan praat ik over meer dan 20 jaar geleden. Toen had je natuurlijk geen internet en waren alleen de standaard karakters bekend genoeg om daar tekenfilms van te maken. Marvel rules! Wolverine is altijd wel mijn favo karakter geweest en in de strip vond ik Jubilee cool. Maar ik houd ook van DC. Daarvan is Wonder Woman weer mijn favo karakter. Hopelijk komt daar eens een moderne film van!

  2. Ik ben een beetje van strips, maar niet direct van Marvel of DC. Die ken ik natuurlijk wel, maar ik lees meer dan dat. Je hebt er net zoveel variatie in als in literatuur, overigens. Van suske en wiske tot sandman.
    Jessica Jones trekt me eerlijk gezegd niet zo.

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s