favs, life

#57

Vorig jaar werd mijn lieve Mama 65 jaar en dat werd groots gevierd. Ik hou van feestjes en ik hou nog meer van mijn familie, dus je kan je voorstellen dat het een superdag was!

Bij een feestje horen cadeaus en die had moeders een heleboel. De meeste mensen weten wat mijn moeder wel en niet leuk vind, met de nadruk op de meeste (sommige dus niet :p). Bij de cadeaus zat een tijdschriftenbon en ik zou daar helemaal gelukkig van worden, mijn liefste Mama iets minder. Gevolg : de tijdschriftenbon kwam vrij snel in mijn bezit ;). Na lang (lees : een uur of wat) piekeren maakte ik eindelijk een keuze, ik koos voor een abonnementje op Flow.


Ik had er nog nooit van gehoord (verder dan de Linda, Jan en Glamour ben ik duidelijk nooit gekomen), maar ondertussen ben ik wild enthousiast en heb ik me zelfs geabonneerd op dit blad!

Flow is een heerlijk tijdschrift waarbij ik echt even rust in mijn hoofd krijg. Het blad verschijnt 8x per jaar en de artikelen zijn echt boeiend, looooove it!

Wat is jouw favo tijdschrift? Heb je een abonnementje of koop je losse exemplaren? 

Advertenties

14 gedachten over “#57”

  1. Hoe kan het nou dat je nog nooit van Flow gehoord had? In dit geval wel fijn toch dat niet iedereen weet wat je moeder leuk vindt 😉 Ik heb lang een abonnement op de Cosmopolitan gehad. Nu koop ik hem nog heel af en toe.

  2. Flow is ook vooral mooi. Als je creatief met papier bent, raad ik je ook aan om het boek ‘Book for paper lovers’ te kopen van Flow. Ik kreeg die voor Kerst en hij is zoooo mooi en inspirerend!

  3. Ik had vroeger vaak abonnementen, toen ik nog de tijd had (nam) om te zitten en te lezen. Dat doe ik nu helaas niet meer. Ik lees vooral veel artikelen online als ik iets interessants zie. Ik vind de kaften van de flow altijd zo mooi en ik snap dat je daar enthousiast van wordt!

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s