favs

#54

Brrrr, wat is het opeens koud wanneer ik ’s morgens uit mijn warme bedje strompel. Ik hou niet van extreme hitte, maar damn.. ik hou ook niet van kou (het is ook nooit goed, I know :p).

Het feit dat het kouder aan het worden is merk ik niet alleen aan mijn herfstjas die teveel kou doorlaat, maar ook aan mijn handen, blugh.
Ik krijg meteen ontzettende droge handen en dat vind ik zooo niet fijn! Op het werk ben ik veel met mijn handen bezig, dus kijken klanten daar ook al snel naar en ik vind het zo lelijk staan bij mezelf als ze niet voldoende gehydrateerd zijn (je kan je maar ergens druk over maken toch :p).
Nu ik het typ voel ik me meteen schuldig, want er zijn natuurlijk genoeg mensen die er veel meer last van hebben. Zo had mijn ex-schoonvader echt kloven en hij moest dan ook naar de huisarts voor speciale creme (en dat is bij mij echt niet aan de orde).

Maargoed.. ik ga dus weer op zoek naar DE handcreme. Eentje die en goed hydrateert en ook nog eens lekker ruikt (en dat blijkt lastig :p).
In mijn tas zit standaard de coconut hand cream van The Body Shop en die ruikt heerlijk, maar het werkt bij mij net als met lipsticks.. je kan er nooit teveel hebben ;).

Hebben jullie nog handcreme aanraders?

Advertenties

3 gedachten over “#54”

  1. Ja ik heb wel een aanrader maar weet even niet de naam.. hihi
    als ik thuis ben zal ik is kijken, of de geur geweldig is? Nee niet bijzonder maar hij werkt perfect en je hoeft maar 1 keer in de paar dagen te smeren, dat is voor mij een hele goeie handcrème 🙂

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s