life

#51

Een nieuw jaar is volgens mij nog nooit zo lui begonnen als dit jaar haha (en dat is ook wel prima). Ik heb een beetje kansloos liggen Netflix’en, te weinig gepoetst, maar wel de Kerstboom en Kerstspullen opgeruimd ;). Ondertussen ben ik gelukkig ook weer wat fitter (lees : niet meer ziek) en compleet uitgerust, helemaal goed!

Online kom ik op verschillende blogs leuke samenvattingen tegen van 2015. Nu dacht ik.. laat ik eens gek doen en de leukste Instagram foto’s delen van het afgelopen jaar, per maand 1.

Here we go :).

JANUARY (1)

J A N U A R Y
Samen met een vriendin een weekendje weg geweest naar Breda. Teveel gegeten, gewinkeld en gewoon gezellig gehad, was alweer veel te lang geleden.

F E B R U A R Y
Met mijn lieve mama, peettante en tante naar de huishoudbeurs geweest. Soort van traditie is het geworden met z’n 4en.

M A R C H
Samen met mijn bff die ik heb leren kennen in M-Amerika naar Malta geweest, echt een geweldige vakantie!

APRIL

A P R I L
April was aan mijn Insta te zien niet zo’n spannende maand haha, wel een maand waarin ik een nieuwe TV voor op mijn slaapkamer kocht.

M A Y
Jaaa, met mijn bf naar Warschau geweest, onze eerste stedentrip samen en wat hebben we het leuk gehad! Teveel gegeten, geshopt en teveel gewandeld haha.

J U N E
Een Messenger gesprek met mijn moeder is hier te zien, hier heb ik namelijk heel hard om moeten lachen. Ik was een weekendje weg, naar Amersfoort, en zag deze aap in de dierentuin zitten. Ik kon het niet laten om mijn moeder te vragen wat ze daar deed zo op de trap (heeeeel flauw I know).

JULY

J U L Y
In deze maand had ik twee weken vakantie en op mijn verjaardag ben ik naar Londen geweest, 2 daagjes. Was hartstikke leuk alleen de staking op mijn birthday was giga vervelend (en dan druk ik me zacht uit :p).

A U G U S T
Geheel onverwacht mocht ik naar Dubai, helemaal gratis en voor niks, mijn toenmalige vriend opzoeken. Bijzondere staat, leuk om een keer gezien te hebben, maar geen aanrader haha :p.

S E P T E M B E R
In deze maand kreeg ik ook weer lekker vakantie en ben ik naar Portugal geweest. Het was echt een heerlijke vakantie, veel gezien en gedaan!

OCTO

O C T O B E R
De maand waarin mijn relatie over ging en ik van mijn lieve bf deze bos kreeg, heeeeeeel lief!

N O V E M B E R
Samen met mijn moeder ging ik mijn bff bezoeken in Engeland. Het was mega leuk om haar weer te zien. Samen met Mam veel geshopt, lekker gegeten en gewoon genoten!

D E C E M B E R
De laatste maand van het jaar, geen topmaand, maar wel een heerlijke Kerst gehad. Eindelijk mijn Kerst eens zelf ingedeeld zonder al het verplichte gedoe, voor herhaling vatbaar ;).

Al met al heb ik helemaal niks te klagen over 2015, het was een mooi jaar met ups en een aantal downs. Een jaar waarin ik veel heb geleerd en waarin ik gelukkig geen afscheid heb hoeven nemen van dierbaren. Ja.. 2015 gaat de boeken in als een goed jaar :).

Advertenties

12 gedachten over “#51”

    1. Als ik het overzicht zie voel ik me ook wel een lucky girl haha. Ik vond Dubai niet super, het is zo overrated. Het is echt uit de grond gestampt, geen enkele geschiedenis en daarnaast veel te warm haha (al vind ik al die shopping malls wel weer leuk :p). Liefs.x

  1. Een hoop leuke reisjes heb je gemaakt! Vond je Dubai niks? Ik wil er dolgraag eens heen om de luxe te bekijken. Ik hoor wel vaker dat mensen het niks vinden en niet aanraden…

    1. Nee ik vond het echt totally overrated, sommige dingen zijn zeker wel luxe, maar echt mooi vond ik het allemaal niet.
      Oww, meteen volle bak aan de slag is niks aan. Hopelijk ben je toch een beetje uitgerust aan het nieuwe jaar begonnen :). Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s