home, life

#50

2016 is officieel begonnen en mijn eerste post van 2016 is meteen mijn 50e, woopwoop..

Na een gezellige jaarwisseling lig ik nu even bij te komen op de bank. De verplichte familiebezoeken komen later (of helemaal niet meer), want nu is het tijd voor memyselfandI.

De laatste dagen van 2015 waren geen topdagen, ik was druk met werk en ik had teveel afspraken staan eigen schuld, daarnaast was ik ziekjes en sliep ik slecht (herlich NOT). Maargoed.. dat was dat, nu tijd voor een heel nieuw schrikkeljaar.

Terwijl ik dit typ lig ik te apengapen op de bank met een nieuwe serie (Crossing lines) en ben ik me aan het bedenken of ik me weer ga wagen aan goede voornemens.. Lastig altijd, want mijn goede voornemens komen eigenlijk nooit echt tot ontwikkeling haha. Dus nee.. laat maar zitten ;).

Wat wel centraal gaat staan in 2016 is reizen, de specifieke planning is nog niet gemaakt, maar dat ik ga dat staat nu ondertussen vast.
Heel leuk, maar ook heel spannend ;).

Hoe was jullie jaarwisseling? Doen jullie aan goede voornemens?

Happy new year :).

Advertenties

13 gedachten over “#50”

 1. Goede voornemens houd ik me uiteindelijk toch nooit aan, dus dat doe ik niet veel. Ik heb wel een hele gezellige avond gehad! Gelukkig nieuwjaar 😀

 2. Voornemens maken, nope. Onze jaarwisseling was prima, gelukkig. Onze pup was niet al te veel onder de indruk van het vuurwerk, dus bleef heel rustig. Gelukkig.
  Dus gelukkig nieuwjaar!

 3. Ik maak zelf ook geen goede voornemens, maar dat is eigenlijk omdat ik al een aantal jaren denk: elk moment moet je kunnen beginnen met een nieuw voornemen of een nieuw doel. Je moet niet wachten tot maandag of tot 1 januari! Dus ik had al voornemens en doelen waar ik al een tijdje aan werk en die zet ik gewoon voort ^^! Ik ben ieder geval wel benieuwd naar je reis! Waar ga je naar toe?

  1. Zo hoort t ook! Meteen aanpakken ;).
   De definitieve planning en bestemming(en) staan nog niet helemaal vast, dus daarover later meer :). Liefs.x

 4. Nog een gelukkig nieuwjaar! Ik doe eigenlijk ook niet aan goede voornemens; als ik echt iets wil gaan doen/veranderen, dan kan ik nooit wachten en begin ik gewoon het liefst op de dag zelf, wat meestal midden in het jaar een keer is haha.

 5. Ik ben benieuwd wat voor leuke reizen je allemaal gaat maken in 2016! Bij mij zal reizen er minder van komen, even op andere dingen concentreren maar ik zou nog wel graag ergens een Caribische cruise in willen proberen te proppen… Als het even kan 😉

  1. Ohh een cruise, dat klinkt heerlijk! Hopelijk komt ie sneller om het hoekje kijken dan je misschien denkt haha. Mijn reisplannen komen binnenkort online, eerst even wat zaken afhandelen voor mijn vertrek ;). Liefs.x

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s