life

#46

Op het werk sta ik 9 van de 10x met mannen op de werkvloer. Ik werk binnen 1 bedrijf op twee verschillende locaties (wat ik heel fijn vind, lekker afwisselend) en bij beide locaties pas ik blijkbaar op de werkvloer beter bij een man en ja.. dan gaat het gesprek al vaak over daten, vrouwen en seks.
Nu ben ik behoorlijk eerlijk en neem ik geen blad voor de mond, dus ik praat graag mee met die zaken.

Van de week kregen we het over mijn hernieuwde vrijgezelle leven. Het hele date gebeuren is in mijn 28 lentes redelijk aan me voorbij gegaan en ik heb dan ook nooit echt aan daten gedaan. Nu ik weer helemaal back in business ben hoor ik graag mijn mannelijke collega’s uit over wat een no go is en wat een hell yeah is.

Van de week kregen we het erover dat ik redelijk blind ben voor flirten. Ik heb serieus nooit door wanneer iemand met me aan het flirten is. Voorbeeld : ik sta gezellig in de kroeg met vriendinnen en dan staat er opeens een man voor je neus en je raakt aan de praat. Leuk gesprek, gezellig en gewoon normaal (in mijn ogen dan). Na een aantal drankjes begint mijn verslaving te knagen en roep ik dat ik even een sigaretje ga roken. De jongen loopt gezellig mee en voor ik het weet heeft hij z’n tong achter in m’n keelgat gestoken en denk ik : What the hell did just happen.

Dat dus.. Mijn mannelijke collega kwam met de opmerking ‘Geen enkele man stapt zonder bijbedoelingen op een meid af.‘ en die opmerking zette me aan het denken, want zijn mannen echt zo zwart/wit? Ik kan namelijk best een gesprek aanknopen met iemand waarvan ik 0,0nadanoppesniks wil. Uiteraard gooide ik dezelfde situatie in de groep tijdens mijn volgende werkdag in een ander filiaal. ‘Nee‘ roept mijn collega ‘dat is echt niet zo.’ THANK GOD, er lopen ook nog mannelijke wezens rond die niet 1 ding achterna lopen. Volgens deze mannelijke collega zit het namelijk zo .. ‘Soms knoop je bewust een gesprek aan met een vriendin van het meisje dat je leuk vind‘. Och god denk ik .. deze is misschien nog wel erger..

Advertenties

12 gedachten over “#46”

 1. Die is eigenlijk nog erger. Maar ik denk dat beide waar zijn.
  Als mannen denken dat ze eigenlijk “out of their league is”, dan zullen ze op haar vriendin afstappen. Als ze denken dat ze haar wel kunnen krijgen, of ze zijn in een dappere bui, dan stappen ze meteen op haar af…
  Maar gewoon voor de zomaar? Zelden denk ik. Alhoewel ik dat flirten dus ook nooit doorheb…

  1. Nee, mij maakt het inderdaad ook niet zo heel veel uit en nee zeggen vind ik ook niet zo moeilijk haha, maar die gesprekken zetten me wel vaak aan het denken ;). Lfs.x

 2. Haha wat grappig! Helaas is het, ook in mijn ervaring, zo dat mannen pas interesse tonen als ze écht interesse hebben, en dan niet omdat je zo een leuke persoonlijkheid hebt. Maar, niet alle mannen zijn zo. Maar wel veel 😛

 3. Hahaha… die laatste opmerking. Geniaal! Nee, in het algemeen (met nadruk op ‘in het algemeen’;) ) lopen mannen een vrouw achterna met een reden. Het is vaak altijd tijd doordacht. Maar dit betekent dit niet per definitie dat die man ook direct als doel heeft om jou in bed te krijgen. Er wordt heus wel eens op lang termijn gedacht. Een gesprek, elkaars nummers uitwisselen, een keer uit eten… en die zijn het leukst!

  Ik heb ooit eens bizar meegemaakt. Nu ik dit lees, moet ik er heel erg aan denken. Ik was in Bali en aan het stappen met een vriendin. We dansten samen en al gaat staat er een jongen voor me. Prima, je mag best met me meedansen, want ik was toch al aan het dansen en hij stond niet in de weg. Op een gegeven vroeg die jongen dus of ik met hem mee ging. Natuurlijk zag ik wel dat hij alleen om mij hing, maar ik heb geen aanstalten gemaakt dat ik hem leuk vond of maar enigszins interesse had. Dus ik weigerde. Zei hij: “Fijn, dus ik heb voor niets de hele avond om je staan dansen!” Nou, als dat niet kansloos is??

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s