favs

#38

Een tijdje terug kwam ik per toeval de Reload tegen. De watte? Nou.. Reload, een mini parfumspray. Echt wat voor mij.

Bij de Ici Paris XL heb ik een aantal jaren geleden de mini parfumspray Travalo gekocht. Binnen een mum van tijd was ik deze kwijt, dus heb ik een tweede gekocht (die ik ondertussen ook alweer kwijt ben en daar geef ik mijn te grote verzameling tassen de schuld van). Anyway, ik was lyrisch over deze uitvinding en toen ik de Reload zag was ik weer helemaal enthousiast, want deze is namelijk iets groter en mooier (en die raak ik hopelijk minder makkelijk kwijt).

Via de website lukte het bestellen niet dus ben ik bij de Douglas naar binnen gewandeld en daar stond mijn nieuwe liefde op me te wachten. Ik heb gekozen voor een witte en omdat ik daar toch was heb ik meteen een kant en klare mini parfum erbij gekocht (blond als ik ben had ik pas door dat je die er gewoon in moet schuiven ipv het lege flesje volpompen, volgende keer toch maar even lezen, al weet ik nu wel dat deze heel makkelijk te vullen is 😉).

De Reload starterskit (zilveren Reload mini spray met een witte of zwarte verwisselbare cover + hervulbare vulling met klep en trechter) kost €19,95, en een kant en klare mini parfum is €5,- (er zit een voucher van €5,- korting in het doosje voor een volgende aankoop!).

Ideaal om cadeau te geven, makkelijk voor in de tas (groot of klein) en nog belangrijker (voor mij dan), hij mag morgen gewoon mee in mijn handbagage, I like.

Advertenties

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s