home

#32

Veranderen.. ik blijf maar mijn lay out veranderen omdat ik er elke keer net niet happy genoeg mee ben, lastig. Hopelijk heb ik deze keer een blijvende gevonden (excuses!).

Wat een weekend.. Ik zit nu in mijn supercharmante huispakkie deze post te typen (nee, ik ga geen foto uploaden, dan nemen jullie me niet meer serieus). Vandaag ben ik eindelijk een beetje bijgekomen van mijn weekend, het wordt me akelig duidelijk dat ik niet meer zo goed tegen alcohol kan, aii..
Van de week had ik ook weer een soort opruimwoede in huis, dus heb een aantal accessoires verandert, hier zal ik wel een foto van maken ;). Sinds ik dat rose goud heb ontdekt ben ik er redelijk weg van, dus heb mijn zilveren fotolijstjes verandert en wat theelichthouders, i like :).

Hoe was jullie week / weekend?

kaarsjs

Advertenties

12 gedachten over “#32”

  1. Rustig en hectisch. Je hebt wel eens van die weekenden dat je zeeën van tijd hebt, en weinig wat je echt moet doen, en dat je dan toch op zondagmiddag ineens moet rondrennen om alle klusjes nog af te krijgen. Zo’n weekend.
    Altijd leuk trouwens, om je layout te veranderen. Ik heb ook wel eens zo’n periode. En de layout van je kamer, pardon: de accessoires aanpassen is net zo iets. En het staat erg leuk bij elkaar 🙂

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s