favs

#10

Wat je wel heel goed kunt in Dubai is shoppen en ik heb me echt ingehouden dit keer (jaja, ik mag trots zijn).

Het enige wat is blijven plakken is een aantal producten van Sephora (gotta love that store), een nieuwe tas (jaa, ik had er echt een nodig), hebbedingetjes van Typo en de halve voorraad van Charming Charlie en damn.. ik ben totaal verliefd geworden op deze winkel. Ze hebben werkelijk ALLES! Sieraden in alle kleuren en maten en echt voor ieder wat wils EN niet te vergeten betaalbaar.

CC

Na thuiskomst natuurlijk meteen online gaan kijken (want ik wilde het vriendlief ook niet aandoen om 3uur in de winkel te blijven hangen (wat ik uiteraard wel wilde)), maar nu heb ik zo’n spijt :'(. Ze verzenden alleen binnen de USA en laat ik daar nu net even niet komen.. Bummer..

Advertenties

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s