life, love

#3

Op TV is een vage serie te zien en vriendlief ligt lui op de bank een nieuw spelletje te spelen op z’n iPhone. Ik staar doelloos om me heen en na 5 minuten pak ik van ellende de stofzuiger en ga daarmee aan de slag.

Natuurlijk ben ik dit na 10 minuten ook weer moe en val ik weer op de bank (met een diepe zucht). Ik kijk naar mn vriend en piep ‘Ik verveel me’ een ‘hmm’ ontsnapt uit z’n mond and that’s it. Doelloos staar ik weer naar de TV en bedenk ik me dat ik alvast Kerstkaarten kan schrijven (nee ik maak geen grapje, zo erg was het). Wanneer ik een hoopje kaartje heb gevonden en een pen kijk ik op en zeg ‘Kunnen we geen spelletje gaan doen?’ na een doodse stilte hoor ik vanuit de bank ‘Oke’.

Nadat we onszelf van drank hebben voorzien zit ik dolgelukkig naar het Monopoly bord te staren en zelfs na een verliezende ronde van 2 uur stap ik helemaal blij mn bed in.

Ik hou van degelijk ;).

Advertenties

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s